Testissä WishPro kasvohoito

                                                                     *hoito saatu yhteistyönä*

 

Magneettiset pulssit, mikrovirta ja valoterapia.
Sanoja joiden yhteyttä en heti keksisi kasvohoidon kanssa. Mä oon käynyt elämässäni vaan yhdessä kasvoille tarkoitetussa laitehoidossa, hydrafacialissa. Siinä pienellä imurintapaisella putsataan ihohuokosia. WishProssa kasvohoito tehdään todella miellyttävällä vibraattorimaisella laitteella. 

Laite hieroo lempeästi kasvoja ja mä vaivuin jonkinasteiseen euforiahorrokseen jo ensimmäisten minuuttien aikana. Näin kaikenlaisia pieniä valveunia hoidon aikana ja olin aivan todella rentoutunut tunnin jälkeen.

Mitä hoidossa tehtiin? Ensiksi kasvot puhdistettiin meikistä ja sen jälkeen aloitettiin magnetic pulse+exfoliator kapselilla. Yhdessä nää kaks poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa. Magneettinen pulssi myös parantaa verenkiertoa ja stimuloi lymfapisteitä joka kiinteyttää kasvoja. Hyvä vaihtoehto esim mikrohionnalle.

Seuraavaksi siirryttiin käyttämään Rejuvenation hoitopäätä (jossa punainen led-valo) plus rejuvenation kapseli jossa on mukana sheavoita.
Tätä luvattiin:

Kapseli elvyttää vaurioituneita soluja, palauttaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, suojaa ja elvyttää ihoa, palauttaa iholle nuorekkaan hohteen, sileyden ja pehmeyden
Punavalohoito parantaa ihon vastustuskykyä, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, nopeuttaa ihon luonnollista korjausprosessia, pienentää ihohuokosten kokoa, vähentää juonteita, tasoittaa väriä.

Molemmat kapselit mitä mulle käytettiin ovat WisPron Natural Line- hoitolinjaa, joka perustuu luonnonöljyihin ja sopii kaikille ihotyypeille.
Kapseleita löytyy tällä hetkellä neljässä hoitolinjassa, yhteensä 13 erilaista. Hoitopäiden ja kapseleiden eri yhdistelmillä saa hoidettua kaikentyyppisiä ihoja ja iho-ongelmia.

Anti-Aging (mikrovirta)
• Kiinteyttää kasvojen lihaksia ja ihoa, vähentää juonteita

Blue Ray (sininen led-valo)
• Tuo happea ihoon -> tuhoaa aknebakteereita, jotka eivät pysty elämään happirikkaassa ympäristössä
• Rauhoittaa ärtynyttä ihoa (esim. atooppinen, couperosa, auringossa palanut)

Muut hoitolinjat:
• Infusion Line viivästyttää ikääntymisen ensimerkkien ilmaantumista, parantaa vastustuskykyä ja estää tulehduksia
• Active Pro-Long Line elvyttää väsynyttä ja rasittunutta ihoa ja korjaa vaurioita
• Juuri lanseerattu uusi Aging Process Control Line ikääntymisen merkkien hoitoon

Mulla jäi aivan todella rentoutunut ja akut täynnä -fiilis jo pelkästään sen laitteen hierovasta liikkeestä, ihanasta hoitolamusiikista taustalla sekä lämmitetystä tuolista. Sanoinkin hoidon jälkeen ihoa ihastellessa etten muista millon viimeksi mulla on ollut näin rentoutunut olo. Kasvot tuntui ihanan pehmeiltä ja hehkeiltä. En voi muuta kuin suositella!
Mulle hoidon tehnyt SKY kosmetologi Maarit Magga pyysi vinkkaamaan Wishprofinladin instasta löytyvästä arvonnasta jossa voi voittaa itselleen tämän kyseisen WishPro -hoidon, käykää ihmeessä tsekkaamassa tästä 🙂 Arvontaan voi osallistua 24.4 asti <3

Pssst,
SKY-kosmetologi tarkoittaa siis sitä, että on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsen, mikä takaa sen että sinua hoitaa koulutettu ammattilainen, eikä mikään puoskari 😉

 

Kivaa tiistaita evribadi!

 

<3J