Sensuellia strippausta

 

Hyvää keskiviikkoa!

Moni varmaan tietää tiukan jalkatreenin jälkeisen jäykkyyden, mummelit vetää portaissa ohi ja vessanpöntölle istuutuminen on hidasta ja jäykkää. Invavessojen käsituet tekis mieli lainata omaan kylppäriin ja bussista pois nousemiseen pitää varata triplamäärä aikaa.
Mä kävin piiiitkästä aikaa maanantaina vetämässä kunnon jalkatreenin salilla.
En käyttänyt todellakaan isoja painoja, ja silti huomasin että viime kerrasta on selkeesti aikaa. Jalat oli super jäykkänä seuraavana päivänä ja pelkästään sängystä yöpissalle nouseminen oli jäätävä operaatio.

Oon kuitenkin niin tykästynyt joka tiistaiseen harrastukseeni, että päätin uhmata kipujani ja painua tanssisalille. Tällä kertaa en mennyt kansantanssimaan (video tanhukokeilusta täällä!) vaan aika täysin toiseen päähän tanssigenreä, menin siis twerkkaamaan!

Twerkkaaminen on kaikessa koomisuudessaan mun mielestä aivan hana laji.
Normisti käyn Saiffalla* (jäsenyys saatu yhteistyönä)  joka tiiistai ensin 19-20 Twerk -tunnilla ja vielä 20-21 Sensuel twerk -tunnilla.  Tiistaina kerkesin vaan tolle sensuellille. Siellä on normiin twerkkaamiseen verrattuna vähän pehmeämpi ja naisellisempi meininki. Haetaan vähän erilaista tyyliä siihen tanssiin, sulavuutta ja sellaista you know! Tottakai tuolla eilisellä tunnilla keskityttiin mun onnekseni tosi paljon jalkatyöskentelyyn. Miten pelkillä jalkojen keikutuksilla,avauksilla ja muilla aksenteilla saa paljon aikaan. Pelkkä selällään makaaminen ja jalkojen heiluttelu suorina tuntui mulle raskaalta 😀

Nyt tätä kirjoittaessa mua naurattaa, koska mun liikkuvuustaso oli niin jäätävästi pakkasen puolella. Opettaja kehotti meitä ottamaan sensuellin stripparin mind setin ja sehän tottakai onnistui, korvien välissä. Tehtiin koreografiaa tähän biisiin (joka on aivan IHANA!)

Melkein jokainen kyykkyyn meno ja siellä ketkutus tuotti vaikeuksia ja tajusin jo alkulämmittelyn aikana että tää saattoi olla vähän liikaa tänään.
Onneksi kroppa siitä lämpeni ja onnistui se tanssinkaltainen jotenkuten, mutta erityisesti jalkatyöskentely johon keskityttiin tuotti normaalin hien lisäksi myös vähän tuskan hikeä.
Kotimatkalla hihittelin ajatukselle kuinka mun poikaystävä kaikkine punttisfrendeineenkin olisi varmasti hoitanut koreongrafian tyylikkäämmin kuin mä 😀 Ei ois Puhakan neidolle lentänyt setelit eilisiltana nimittäin…

 

Onko teissä lukijoissa moni kokeillut twerkkausta? Se on ollut mun mielestä ihan pirun raskasta mutta tosi hauskaa ja vapauttavaa. Pitää vaan päästä yli siitä kuinka överiä se on antaa mennä 😉

<3 J