Sunnuntain treffiasu

Ostin elämäni ensimmäiset Vanssit ja tuunasin puolivahingossa aivan ihanan lookin! Vaaleanpunainen ja harmaa toimii mun mielestä aivan täydellisesti yhdessä.

 

Howdy palz ja kivaa lauantaita!

Viime sunnuntaina oltiin sovittu ystäväni Anun kanssa treffit ja sovimme tekevämme retken Uunisaareen. Tarkoitus oli saunoa antaumuksella ja jäähdytellä avannossa. Sanotaanko sitä vielä avannoksi jos jäät on jo sulaneet? Noh, anyway! Mulla oli kuitenkin herätessä pikkasen kurkku kipeä niin päätettiin pysytellä sisällä.Mua harmittaa niin paljon ettei meillä ole omaa saunaa, taloyhtiölla on mutta vuoroja on tosi huonosti. Kaipaan saunomista niin paljon…

Matkalla mun oli pakko taltioida puoli vahingossa valittu asuni. Laitoin päälle kirjaimellisesti sen mihin käsi ensimmäisenä housuhyllyllä osui. Otin eteisen hyllynltä ensimmäisen käteen osuvan huivin, en miettinyt kokonaisuutta yhtään. Oltiinhan me menossa vaan saunomaan kangaskassit olalla.

Mä tykästyin tosi paljon tähän harmaan ja vaaleanpunaisen komboon! Ing stooreja seuraavat tykkäsivät myös ja kyselivätkin paljon housujen perään, alla tiedot asusta!
Mä tilasin nyt kevääksi elämäni ensimmäiset Vanssit Zalandolta ja oon aika ihastunut. Ihmettelen miten olenkin ollut kaikki nämä vuodet lähinnä Converse -tai Adidasmuija. Näähän on aivan täysin upeet tossukat, ja sopii melkein kaikkeen.
Fiilistelen jo bleiseri + suorat housut + bändipaita + vanssit – komboa 😍


ruutuhousut : NA-KD
takki: second hand (Zadaa) 
kengät: Vans 
huivi: Kampin kirpputori 

Anu oli tehnyt mulle aivan ihanan aamiaisen, mun alkuviikosta olleiden synttäreiden kunniaksi. Oli paahtoleipää, kananmunia, avokadoa, pikkutomaatteja, jogurttia, hedelmiä, mehua, kahvia ja mikä parasta kaikki söpösti katettuna parvekkeelle lukuisten värikkäiden tyynyjen ja vilttien lomaan.


Niin söpöä! Anu on kyllä paras emäntä. Kolmas aamiaisvieras oli ihana chowchow herra Mambo joka sai mun viestiboksin instassa laulamaan. ”Kuinka söpö, emmä kestä!”  -henkisiä viestejä. Enkä ihmettele ollenkaan <3 Jos ihmettelette asuni muuttumista tuonne terassille, sille on syynsä! Kun astuin Casa de Uusipulkamoille, tuli heti käsky sonnustautua perheen nimikkovaatteisiin, eli fleeceihin. Näytin illalla Immulle kuvia meidän pikku kesteistä ja Mambosta tietty ja hän ihastui noihin fleeceihin täysin. Anun mies opiskelee vaatesuunnittelua ja on siis itse tehnyt tuon mun päällä näkyvän fleecen. Poikaystäväni lähetti välittömästi Anulle viestiä ja alkoi heti utelemaan suunnittelijan tietoja. Varo vaan, Anu…

Illalla vielä pääsin toisillekin treffeille! Hiippailtiin Syö!- viikkojen tarjousten perässä ensin Cevicheriaan, (sieltä oli ruoka loppu) ja sieltä Tamariniin. Heidän green curry = NAM!
Ois kiva tehdä noista Syö- viikkojen rafloista muutamat hyvät tärpit tänne blogin puolelle? 🙂
Mitä te tykkäsitte tästä asusta? Vai veikö maailman söpöin Mambo kaiken huomionne, mun ainakin veis!

Kivaa lauantaita, toistamiseen 😉

<3 J