Moikka maailma!

 

No moikkuli vaan kaikille, täällä kirjoittelee ihan muina cosmotyttöinä tän lehden uusi bloggaaja! Ihanaa, saan ekaa kertaa kutsua itseäni tosissaan bloggaajaksi. JESS!!

Saanen esittäytyä hieman tarkemmin.
Nimeni on Johanna Puhakka. 26 vuotta tuli juuri huhtikuun kolmas päivä mittariin ja fiilis on aivan huikea. On kevät, elämä hymyilee ja kaikki tuntuu vähän lapsellisenkin ihanalta.

Oon kirjoittanut aiemminkin blogia, ekaa kertaa tutustuin blogimaailmaan jo lukioikäisenä. Mä olin vaihtarina Italiassa ja kirjoittelin sieltä käsin lähinnä kuulumisia ja fiiliksiä kavereille ja perheelle. Vuosia kului vaihtarimeiningeistä ja pidin muutamia välivuosia lukion jälkeen, se mun silloinen blogi hiipui vähän siinä sitten lukion jälkeen…

Mutta mites nyt?
Osa saattaakin naamataulun tunnistaa Pihlajakadun kulmilta, mä aloitin Alissa Nikkisen näyttelemisen Salkkareissa 2015 ja aika pian myös youtubettamisen ja bloggaamisenkin herättelin uudestaan henkiin. Kirjoitin johannapuhakka.com -sivulle parin vuoden ajan epäsäännöllisen säännöllisesti joten nyt on kiva aloittaa homma aika lailla alusta, puhtaalta pöydältä.

Oon tosissaan tehnyt telkkaritöiden ohella paljon somehommia ja aloitettiin me vajaa vuosi sitten kollegani Sara Parikan kanssa myös yhteinen podcastikin! Meidän podin nimi on Papupata ja sitä voit kuunnella tästä. 
Hauskaa että Sarppa on mun telkkari-, podcast- sekä blogikollegakin nykyisin! Sara kirjoittaa omalla nimellään esiintyviä blogia Anna -lehden alla 🙂

Eli kun mun ammattia kysyy, sitä on vähän vaikea määritellä.
Ensisijaisesti olen näyttelijä, sen jälkeen kaikkea muuta mitä täällä somessa vaan voi keksiä. Mä tykkään kirjoittaa, kännykuvailla, vlogata, instagrammata (onks tää ihan validi termi?:D) ja koen että ideoita erilaisille videoille ja blogipostauksille tulee jatkuvasti. Hypinkin virtuaalisesti ja fyysisesti tasajalkaa kun Cosmopolitanin ihana päätoimittaja Linda lähestyi ja kysyi kiinnostaisiko bloggaus lehden alla, no todellakin!

Täällä siis ollaan. Jännittävää! Toivottavasti minut otetaan blogimaailmaan hyvin vastaan, aikaisempi blogini päivittyi todella pienellä volyymilla jos näin voi sanoa? Kuvasin paljon kännykällä, enkä vieläkään aio ottaa sellaista täydellisten kuvien linjaa. Mutta vähän kuitenkin skarpimpi meininki tänne. Aitous ja rentous kiehtoo mua kuitenkin enemmän ja pyrinkin tekemään sellaista jälkeä somessa mitä itsekin seuraisin.

Mua kiinnostaa kirjoittaa varmasti vähän kaikesta, niin muodista ja kauneudesta kuin tapahtumista, kulttuurista ja ilmiöistäkin. Oon aika ahkera leffassakävijä ja teatteriesitykset kiinnostaa myös. Haluaisinkin mun blogin oleva (vaikka kliseiseltä kuulostaakin, I KNOW!) lifestyle -henkinen ja rento paikka missä kerron perus liibalaabakuulumisten lisäksi myös kiinnostavista jutuista. Niin taidenäyttelyistä, itseruskettavista kuin vähän ihmissuhteistakin. Kokemuksia mm. kaukosuhteen kamaluuksista (ja myös ihanuuksista!) kysellään aika ajoin mun instan viestiboksissa, tänne olisi kiva kirjoittaa joskus siitäkin aiheesta.

Tästä aiheesta multa löytyy myös huikeen tosissaan tehty video mun tubekanavalta, millaista se kaukosuhteessa oleminen oikeesti on… 😉

 

Ihanaa kun oot löytänyt tänne, kivaa maanantaita!

 

Suukoin ja innokkain heilutuksin,

<3: J

 

Kuvat: Anni Korhonen