Mitä yhteistä on Zorrolla ja possulla?

1. Lempinimi ?

Puhis, Jonsku, eräs kollegani käyttää myös erikoista Zorron ja Possun yhdistelmää Zossu. 

2. Horoskooppi?

Oinas. Kuvaa mua aika pelottavan hyvin, vaikka en näitä ikinä luekaan.
Jos joku mulle mun horoskoopin lukee, uskon vaan niihin hyviin juttuihin.

3. Lempiväri?

Tää on aina hankala, koska missä yhteydessä? Rakastan pastellinsävyjä ja turkoosia, mutta en käytä niitä esim. vaatteissa kovin usein. Mustat vaatteet on ihania, mutta mustat sukat ei. Heh, ei ollut tarkoituksellinen vitsi. En vaan oikeesti yhtään fiilaa mustista nilkkasukista.

4.Lempiruoka?

Rakastan sushia ja mereneläviä, hyviä pastoja ja mexicolaista ruokaa. Siinä ehkä top 3 genret. 

5. Viimeksi luettu kirja?

Sisko Savonlahti – Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu. Ihan hauska, tosi kevyttä mutta hauskaa bussimatkalukemista. Luin tän puolessatoistapäivässä nimenomaan bussi-  ja sporamatkoilla. 

6. Lempimusiikkisi?

Kaikki ihana shake it mama -musa! Sean Paul, Daddy Yankee ja muut lattariveijarit iskee niin kovaa. Ja Major Lazer! Tuon tyylisestä musasta tulee aina ihan mahtava I can dance my way to China – fiilis, tiiättekö?? Esim. tällä kyseisellä hetkellä kun kirjoitan CNCO:n Hey Dj soi ja tää on ihana.

Näiden reggeaton renkutusten lisäksi tykkään todella paljon Olavi Uusivirrasta Lana Del Reystä. 

7. Lempparileffa?

Nää perus itkulällärit kuten Notebook ja The Fault in our stars on aivan ihania ja saa mut aina vollaamaan kuin pieni vauva. Rakastan noita elokuvia. Sit kans Amelie ja The Intouchables on hyvän mielen leffoja <3 

8. Paras tapa viettää vapaailta?

Hiukset kiharalla ja nätit vaatteet päällä, etkoille tyttöjen kanssa pelaamaan seurapelejä ja juoruilemaan viinin kera, sieltä johonkin kivaan tunnelmalliseen ravintolaan missä meidän tyttöjen kumppanit odottaa. Kaikki vitsailee ja kertoo hauskoja juttuja toisista. Lopuksi mennään ehkä vielä drinksuille tai jonkun luo pelailemaan tai vaan kotiin katsomaan netflixiä kahdestaan oman poikaystävän kanssa. 

9. Paras hajuvesi?

Mulla on varmaan kuudes pullo menossa Dolce Gabbanan L’imperatriceä eli numero kolmosta. Se on mun lempituoksu. Tykkään myös tosi paljon Zaran Orientista (joka maksaa vaan 9,90e!!! ) sekä Versacen Yellow Diamondista. 

10. Paras paikka maailmassa?

Kullan kainalossa on tietty paras ja turvallisin paikka, on se sitten missä tahansa.  Hyh miten ällölöllöä mutta totta se on 😀
Paitsi kun oltiin Perussa ihan jäätävässä läävähotellissa yksi yö ennen kuin kiivettiin Machu Picchulle. Siellä ei auttanut kainalon turvakaan 😀 Tästä vaikka lisää omassa postauksessaan. Upea reissu oli tuota yötä lukuunottamatta 😉 

Ja hei, otan mielellään vastaan teiltä myös postaustoiveita. Jos jokin speisifi aihe mun näkökulmasta kiinnostaa, niin hit me up, laita vaikka meiliä johpuh@gmail.com tai vaan kirjoita kommentti.

 

 

Ihanaa päivää!

 

<3J

 

Kuvat:Anni Korhonen