Kerran kuukaudessa luksusta arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Täällä istuu neiti, joka rakastaa ylläreitä. Yleensä mun yllärit on aika rajuja ja usein mennään enemmänkin pränkkien puolelle. Toisinaan on kuitenkin ihan kiva tietää, että tietyt yllärit on takuulla jotain sellaisia, missä ei esimerkiksi löydä itseään makaamasta auton konepelliltä nokka kohti palavia aitoja.. 😀 Vaikka nekin on super-hauskoja!!

Jos kaipaa pieniä hemmotteluhetkiä arkeen ja rakastaa ylläreitä, niin Goodiebox on siihen varsin oiva tapa. Välillä kun ne pienen pienetkin hetket itselleen arjessa antaa roppakaupalla energiaa! Ja kukapa meistä nyt ei kaipaisi silloin tällöin pientä arjen-luksusta, varsinkin tähän pimeimpään aikaan. 😉

Nyt kun mekin olemme vihdoin Suomessa saaneet Goodieboxin markkinoille, voi siitä päästä nauttimaan vaikka heti! Mun ensimmäinen Goodieboxi saapui jokunen hetki sitten ja olipa kiva päästä taas testaamaan uusia tuotteita! Enkä usko että on sattumaa, että boksi sisälsi erityisesti kehon kuivia kohtia helliviä tuotteita, kuten huulimaskin, jalkavoiteen ja erittäin kosteuttavan yövoiteen. Mulla ainakin tähän aikaan vuodesta iho kokee suurimman muutoksen, kun ilma alkaa kylmenemään ja aurinkoakin näkee vain päiväunissa.

En ollut koskaan aiemmin testannut huulinaamiota, vaikka kuulunkin juuri niihin, joilla huulirasva kuuluu laukun vakiovarusteisiin. Huulet kuivuu ja rohtuu siis vallan kiitettävästi näin ”kylmempinä” aikoina, eikä allekirjoittaneen suosimat mattahuulipunat suoranaisesti helpota asiaa. Miquran lip mask (joka sisältää mm. Jojoba öljyä) oli kunnon hemmottelupläjäys iskua ottaneille huulille! Nyt kelpaa taas pussailla 😉

Mitä taas mun kasvoihin tulee, niin mulla on aika perinteinen suomalainen ohut ja punakka iho. Se on pintakuiva ja ottaa helposti osumaa tuulesta, saunasta ja esimerkiksi viinistä ja kuumista juomista. Ei ehkä paras combo saunan ja kahvin ystävälle. Pintakuivuuttakin joutuu kuorimaan harkiten ja pyrin muutenkin välttämään kaikkea ylimääräistä hankaamista kasvojen iholle.

Polaarin yövoide on koostumukseltaan paksu, mutta se kuitenkin levittyi ja imeytyi iholle hyvin. Ei siis pelkoa, että tyynyssä on aamulla herätessä rasvaiset läikät poskista 😀 Ennen yövoidetta kuitenkin iho on hyvä putsata huolella ja niinpä Tanskalaisen Ivy Aïan hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi sopii hyvin perus puhdistuksen jälkeen ja ennen yövoiteen levittämistä iholle. Hyaluronihappokun on tunnetusti erittäin tehokas ihon kosteuttaja! Ivy Aïan tuotteet on kehitetty yhdessä farmaseuttien kanssa ja ne myös valmistetaan Tanskassa.

Erityismaininta pitää antaa vielä Goodieboxin mukana tulleelle ripsivärille! Sandstone Scandinavia oli minulle täysin uusi brändi ja halusin laittaa sen ripsarin heti tulikokeeseen! Testasin ripsaria kuvauspäivänä, joka sattui vielä olemaan hyvinkin kostea ja tihkuinen pihakuvauspäivä. Kuvausten puolessa välissä aloin miettimään, että oliko kyseessä ollut vedenkestävä tuote, sillä se oli pysynyt täydellisesti paikoillaan. Yleensä minulla jossain vaiheessa päivää tarttuu ripsiväriä joko luomen yläosaan tai sitten se varisee alaluomelle. Nyt jälkiä ei ollut kummassakaan ja se pysyi paikoillaan koko päivän. Ja lähti myös naamanpesussa smoothisti irti ilman erillistä silmämeikinpoistoainetta. Sandstone Scandinavian Mascara Intense sisältää A, C ja E vitamiineja, jotka hoitavat ripsiä.  Se on myös allergiatestattu. 

Goodieboksin saa nyt tilattua omaan kotiin. Sen arvo on joka kuukausi vähintään 75€, mutta maksaa vain 24,95€/kk. Tilauksen voi myös peruuttaa koska tahansa ja toimitus on aina ilmainen. Tuotteet ovat aina laadukkaita ja mikäpä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin kosmetiikkatuotteisiin, kuin saada ne suoraan kotiovelle toimitettuna! 

Näihin sanoihin ja tunnelmiin, ilon täyteistä sunnuntaita just sulle! <3