Syksyn käytännöllisimmät takit sinulle ja hänelle

Kaupallinen yhteistyö: Didriksons

Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun saa kaivaa tumppua käteen ja nuttua niskaan. Ainakin täällä eteläisemmässä osassa Suomea kelit ovat alkaneet viiletä hiukan varkain ja sitä meinasi vielä tovi sitten rohjeta nahkatakissa ulos maailmaan. Vaan hyvin nopeaan nokkansa ulos työnnettyä sitä huomasi olleensa väärässä pukeutumiskysymyksen suhteen, josta kuuleman mukaan ulkona viihtyminen hyvin pitkälti on kiinni.

Vaikka vilu ja viima tuntuukin aina kesän jälkeen hieman epämiellyttävältä ajatukselta, ei se loppujen lopuksi ole sitä. On oikeastaan todella virkistävää, kun ulkona on raikas ja happirikas ilma. Jaksaa lenkkeilläkin huomattavasti paremmin kuin seksihelteillä. Mutta kyllä kaiken kruununa tässä hommassa kuitenkin on luonto, joka heittää päällensä Tikkurilan värikartan syksyn kunniaksi. Kaikki ne kauniit oranssin, punaisen ja keltaisen sävyt lämmittävät mieltä siinä missä koleus yrittää iskeä takavasemmalta.

Välillä lämpimissä ulkoiluvaatteissa saattaa olla haasteensa, mikäli mielii sellaista päällepantavaa, että ne sopii Suomen vuodenaikoihin ja näyttää hyvältä. Mun uusissa Didriksonsin takeissa onneksi yhdistyy kumpikin tekijä. Näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja ovat vielä oikeasti käytännöllisiä. Didriksons on kiinnittänyt jo vuosia huomiota vastuullisuuteen tuotteidensa valmistuksessa ja niinpä niissä käytetään paljon kierrätettyä polyesteria, vettähylkivät päällyskankaat ovat aina PFC-vapaita ja koko tuotantoprosessi on suunniteltu säästämään vettä sekä energiaa. Didriksons ei myöskään käytä eläinperäisiä osia tuotteissaan.

Eli voisko sanoa, että aikamoinen Jackpot. Esimerkiksi mun uusi Meja takki on täysin veden- ja tuulenpitävä, mutta myös ihana pirteän värinen ja muutenkin hyvännäköinen. Tässä ei siis tarvitse tinkiä laadusta eikä ulkonäöstä. Erityisesti pimenevillä keleillä on tärkeää näkyä liikenteessä, siksi takissa on taskusta esiinotettava kiinteä heijastin pimeille illoille. Vyötäröltä löytyy kiristysnauha, jos haluaa talvellakin kaivaa hitusen uumaa esiin.

Meja Women’s Parka, Ember red

Ja koska pariskunnat kuulema alkavat jossain vaiheessa muistuttaa toisiaan, niin saatiin isännällekin päällepantavaa. Ihan vielä me ei olla samanlaiset tuulipuvut -asteella (kuulin että tämä tulee n. 5 vuoden kohdalla), mutta sentään samistakit näin vuoden jälkeen ollaan saatu hommattua. Jollen Reidar takissa on samat älykkäät ominaisuudet, kuin minun Meja takissa. Lisäbonarina tässä takissa on se, että hupun karvan saa tarvittaessa irti, jolloin lookista tulee yksinkertaisempi. Kummassakin takissa on teipatut saumat, joka takaa, ettei vesi pääse iholle.

Reidar Men’s parka, Spruce green

Vielä hieman yksilöllisyyttä on jäljellä meidänkin parisuhteessa ja niinpä mun tämän syksyn/talven toinen luottotakki on jotain ihan muuta, kuin mitä Jollen vaatekaapista löytyy. Stella takki (josta en osannut päättää mustan ja oliivinvihreän väliltä) sopii hienosti kartsalle ja pituutensa puolesta lämmittää ihanasti myös jalkoja viimalta. Vaikka helma on pitkä, niin avattavan halkiona puolesta se sopii myös meille vauhdikkaammillekin yksilöille, jolloin pystyy harppomaan ihan niin isosti kuin haluaa. Stella on vettähylkivä kevyttoppatakki ja sen ihana iso pehmustettu huppu muuttuu käden käänteessä kaulukseksi. Mun osteopaattikin tykkää, kun ei tarvitse vilun takia kävellä hartiat korvissa. 🙂

Stella Women’s Coat, Black

EDIT!! Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti 🙂

Kommentoi alle, mikä on sun syksyn suosikki ulkoiluharrastus! Arvon yhden Meja takin kaikkien vastanneiden kesken. 🙂 Vastausaikaa on 1 viikko, eli arvonta loppuu 20.10. Muista täyttää sähköposti -kenttään oikea meiliosoitteesi. Onnea arvontaan!

Nytpä taidan vintata nutun niskaan ja lähteä nauttimaan sunnuntaisesta ulkoilusta. Pois tieltä siis risut ja männyn kävyt, nyt mennään eikä meinata! Sutjakkaa sunnuntaita kaikille! <3