Tällä yhdellä laitteella 6 eri hiustyyliä

Kaupallinen yhteistyö: Dyson

Saan älyttömän paljon kyselyitä siitä, kuinka oikein laitan mun hiuksia ja mikä on mun tuuheiden hiusteni salaisuus. Rehellisyyden nimissä, iso osa tuuheutta on siunaantunut geeniperimänä. Jopa useat maskeeraajat ovat kyselleet, onko meillä suvussa Välimerellisiä geenejä. Vastaus on että ei ole. Puolet Pohjois-Karjalaa (jossa kuuleman mukaan myös on paljon tuuheaa tukkaa) ja toinen puoli Kymenlaaksoa.

Mun työhöni luonollisesti kuuluu isostikin ehostautuminen. Varsinkin kuvauspäivinä tai kun on lähdössä esiintymään johonkin tapahtumaan. Kun hiuksia kuumennetaan kuvauksissa jos jonkinlaisilla vempeleillä ja raudoilla, on sanomattakin selvää, että hiukset ottaa siitä damagea. Siksi käytän kaikkia mahdollisia tehohoitoja ja hoitoaineita kotona niin paljon kuin vain suinkin mahdollista.

Salainen ase

Toinen mun salainen aseeni on se, että vältän kotioloissa hiusten kärventämistä raudoilla viimeiseen asti. Tämä ei siis suinkaan tarkoita sitä, että olisin kotosalla laittamatta hiuksiani. Minulla vaan sattuu olemaan tähän passelit välineet, jotka säästävät hiuksia ylimääräiseltä kuumentamiselta. Fun fact: mun kaverit ovat nimenneet mut Simbaksi. Tämä kunnianimi siitä syystä, että jos annan hiusteni vain kuivua luonnostaan, on pehko kuin leijonan harja. 😀

Dyson Airwrap on heittämällä monipuolisin hiustenmuotoilutuote, johon olen toistaiseksi törmännyt. Oma työni vie ympäri Suomea ja toisinaan myös maailman ääriin, ja painorajoitukset huutavat jo valmiiksi tämän tytön kasseissa hoosiannaa. Airwrap on yksi laite, jossa on 6 erilaista ominaisuutta. Yksi laite toimii niin hiustenkuivaajana, kihartimena, siloittajana kuin tuuheuttajanakin. Näin ei tarvitse roudata reissuilla kaikkia eri vempaimia mukana, kun yhdestä löytyy kaikki.

1 laite, rajaton määrä lookkeja

Dyson Airwrapilla pystyy tekemään kahta erilaista kiharaa. Tiheämpää tai paksumpaa. Henkilökohtaisesti rakastan vapaalla rentoa surffi-kiharaa, sellaista joka ei ole liian huolitellun näköinen. Erilaisilla harjapäillä vastaavasti saa hiuksiin tuuheutta, pientä kaartoa latvaan tai föönattua hiukset kokonaan suoriksi. Jos taas stailaus ei jonain päivänä nappaa, voi sitä käyttää myös perinteisenä hiustenkuivaajana.

1. Kuivaa hiukset pyyhekuiviksi
2. Ota kiinni hiusosiosta niin, että latvaan jää 10-20cm hiusta
3. Anna Airwrapin tehdä pyöritys puolestasi! Hius kuivuu loppuun kihartaessa
4. Toista seuraavassa osiossa
5. Käsittele hiukset läpikotaisin

Toisin kuin monet muut hiustenmuotoilijat, Airwrap ei kuumene missään vaiheessa polttavan kuumaksi, vaan pitää lämpötilan tasaisena ja sellaisissa asteissa, että hiukset eivät vaurioidu. Sen saa tarvittaessa puhaltamaan myös täysin viileää ilmaa. Yksi ehkä kihartimen nerokkaimmista ominaisuuksista lämmönsäätelyn lisäksi on sen kyky ”imaista” hius ympärilleen. En siis kertakaikkisesti pysty muistamaan kaikkia niitä kertoja, kun olen polttanu näppini puikkoraudalla hiusta sen ympärille kieputtaessa. Airwrap hoitaa tämän vaiheen kokonaan puolestasi. SMART!

Helppo käyttää

Laite toimii pyhässä yksinkertaisuudessaan niin, että pesun jälkeen hiukset kuivataan ensin masiinan kuivauspäällä. Hiukset jätetään pyyhekuiviksi, jonka jälkeen vaihdetaan puikkoon haluttu vaihtopää (riippuen siitä, miten hiukset halutaan muotoilla). Sitten käydään tukka läpi valitulla muotoilijalla, joka kuivattaa hiukset samalla kokonaan kuiviksi. Lopputuloksena ready-to-go kampaus! Simple as that!

Täältä saat lisätietoja Airwrapista. 🙂

Ihanaa syksyistä torstaita kaikille! <3