Festarilookit x 3

Viime viikonloppuna olin juontamassa Tammerfesteja ja ne on kyllä yksi kivoimmista tapahtumista koko kesässä. Vaikka alkuun jännittikin, niin aika nopsaan omakin fiilis rentoutui, kiitos siitä aivan ihanalle yleisölle joka oli ihan messissä kaikissa konnan koukuissa, joita lavalla kehiteltiin! <3

Tässä alla kolmen päivän festarilookit!

Päivä 1

Kuva: Radio Aalto / Vilma Norokorpi
Kuva: Royal Photo / Jarkko Laine

Kuva: Radio Aalto / Vilma Norokorpi

Toppi + shortsit setti löytyi Bik Bokin alepoistoista ja hattu Jack&Jonesilta. Takki on itseasiassa aitoa retroa ja pöllin sen Jollelta lainaan. Kyseessä on Jollen isän vanha purjehdustakki, joka on muuten seilannut maailman ympäri! Aurinkolasit Prada ja kengät Fila.

Päivä 2

Kuva: Royal Photo / Jarkko Laine

Bleiseri/mekko BCBGMAXAZRIA, Pyöräilyshortsit Pieces, alustoppi Bik Bok, aurinkolasit Privé Revaux, pinnit Cocobella, kengät Guess.

Päivä 3

Kuva: Royal Photo / Jarkko Laine

Hattu Swon Helsinki / Stetson, toppi Bik Bok, Shortsit Denim Co / Primark, farkkutakki Next, Kengät Dr. Martens, aurinkolasit on jostain pienestä putiikista vuosia sitten Losista ostettu, eikä varmaan minkään merkkiset 😀

Seuraavaksi meikäläinen vaihtaa vapaalle festareille, nimittäin viikonloppuna on vuorossa mikäs muukaan kuin DBTL. Viime vuonna oli kova yritys päästä mestoille, mutta lähdetiinkin Emmin kanssa silloin extempore Formuloihin Unkariin. Katsotaan viikonlopulle tällä kertaa siunaantuu päälle!

Leppoisaa alkanutta viikkoa! <3

Xoxo,

Janni