Asunnon tärkein kaluste!

Kaupallinen yhteistyö: HT Collection

Sisustaminen kotona jatkuu hyvällä tasaisella tahdilla. Kuten sanottu, meillä oli onneksi hyvin aikaa valmistautua muuttoon ja kalusteiden hankintaan, sillä kämpän ostimme jo helmikuussa ja muuttamaan pääsimme vasta toukokuussa. Sitä ehti tehdä sotasuunnitelman monenkin asian kohdalla, vaikka rehellisesti myönnän, että osa asioista jäi silti viime tinkaan 😀

Sänky on varmasti kiistatta kodin tärkein kaluste. Se vaikuttaa niin paljon meidän hyvinvointiimme ja siinä vietetään keskimäärin enemmän aikaa kuin, missään muualla kotona. Jos joku olisi mulle vuosi sitten sanonut, että tulen viettämään toiseksi eniten aikaa sohvalla, olisin nauranut hänelle päin naamaa. Vielä vuosi sitten olin ollut mm. Netflixin tilaaja jo parisen vuotta, saldona 2 leffaa ja 0 sarjaa. Sohvalla kävin kääntymässä vain hakemassa lisää vauhtia. Ja ihmekös tuo, silloinen sohva kotona oli kova, pieni ja muhkurainen.

Nyt kun olen tässä vajaan vuoden aikana alkanut ymmärtää vähän myös rauhoittumisen päälle (kiitos Jollen), olen alkanut viettää aikaa enemmän ja enemmän sohvalla. On ihanaa sulkea läppäri illalla ja antaa ajatuksen juosta jonnekin ihan muualle, kun vastaamattomiin meileihin. Tässä vuoden aikana olen tutustunut uusiin sarjoihin, leffoihin ja dokkareihin sohvalta käsin enemmän, kuin koko elinaikanani yhteensä. Ja se on oikeasti aika sairaan kivaa!

Sanomattakin on siis selvää, että sohvalta vaaditaan tätä nykyä aika paljon. En nyt sohvaperunaksi vielä itseäni tituleeraisi, mutta kyllä siellä sohvalla toiseksi eniten tulee aikaa vietettyä heti sängyn jälkeen. Ainakin siis kun vapaa-aikaa kotona ajattelee.

 

Kun aloimme miettiä kodin kalusteita,  meillä nousi muutama huomio heti ensimmäisenä esiin. Yhtä mieltä olimme siitä, että haluamme ison, löhöilyyn sopivan sohvan. Television koosta kiistelemme edelleen ja tällä hetkellä meillä on väliaikaisratkaisu. Minä kun olen sitä mieltä, että leffateatteri on nurkan takana, mutta Jolle haluaisi sen kotiin. Se onkin ainut erimielisyys, mikä on meillä tähän mennessä kodinasioissa tullut vastaan. 😀 Yhteenvetona tässä kuitenkin todettakoon, että koolla selkeästi on väliä.

Ja niin oli myös sohvan valinnassa. Päädyimme suomalaisen HT Collectionin Syvä -sohvaan, jossa todellakin mahtuu vaikka nukkumaan! Me mahdutaan kummatkin pötköttämään sohvalla vierekkäin ja onpa siinä vietetty jo useammankin hengen leffailtojakin!

Sohva suunniteltiin yhdessä HT Collectionin asiantuntijan kanssa. Kävimme läpi meidän tarpeemme ja toiveemme. Sen pohjalta rakennettiin juuri meille toimiva kokonaisuus, aina väriä ja kangasta myöden. Ja mikä parasta, jos vaikka joskus muutamme ja väri ei enää toimisi uudessa kodissa, on päälliset täysin irrotettavia ja näin helposti vaihdettavissa. Puhumattakaan helposta puhtaana pitämisestä. Ei paljon paina, vaikka Hartsa hyppäisi syksyllä rapatassuilla sohvalle, kun kaikki päälliset pystyy pesemään itse kotona!

Kaikki HT Collectionin sohvat valmistetaan aina tilauksesta ja siksi ne on helppo räätälöidä jo tilausvaiheessa. Niiden valmistuksessa käytetään laadukkaita ja käyttöä kestäviä materiaaleja ja helpon muunneltavuuden vuoksi ne ovat myös ekologinen valinta. Sen sijaan, että vaihtaisi koko sohvan, riittää että pistää päälliset kiertoon! Vahva puurunko ja no-sag-jousitus pitää sohvan toimintakykyisenä vuosikymmenten ajan.

HT Collection on suomalainen perheyritys ja kaikki tuotteet valmistetaan Hollolassa. Oli ilo huomata, millä intohimolla ja taidolla heillä suhtaudutaan ihmisten arjen laadun parantamiseen. Laadukas sohva kun on ilo niin silmälle kuin takamuksen hipiällekin!

Xoxo,

Janni