Yhteinen koti

Ensimmäinen yhteinen koti!

Kaupallinen yhteistyö: Cobello

Jos kulunutta kevättä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi tapahtumarikas. Pariin viimeiseen kuukauteen on mahtunut paljon isoja asioita, niin hyvässä kuin ei-niin-mieltäylentävissäkin merkeissä. Iloinen asia tässä kaikessa kuitenkin on se, että me ollaan Jollen kanssa muutettu ensimmäiseen yhteiseen kotiin!

Kämppien scouttailu aloitettiin jo heti alkuvuodesta. Todettiin, että kun tässä jo periaatteessa asutaan yhdessä (sillä erotuksella, että Jolle yritti mahtua meikäläisen kämpille, josta liikeni 1 pieni kaappi hänen omille kamoille), niin miksi hitossa sitä ei lähtisi tekemään kartoitusta asunnoista. Vaikka olimmekin tositarkoituksella liikkeellä, emme ottaneet asiasta mitään stressiä. Asunto löytyy jos ja kun on löytyäkseen.

Kävimme ties kuinka monessa näytössä ja näimme ihan kivoja kämppiä. Kaikissa oli kuitenkin aina jokin ”mutta”. Tiesimme, että haluamme asua tässä elämäntilanteessa keskustassa palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta muuten olimme suhteellisen avoimin mielin. Eräänä päivänä lähdimme jälleen puoli kiireellä näyttöön, kummatkin kesken omien työpäiviemme. Asuntoon astuessa tuli välitön rauha. Se oli valoisa, avara ja oikeastaan kaikkea sitä, mitä olimme voineet toivoa. Kun lähdimme näytöstä olimme ulko-oven saavuttaessamme n. 3 sekuntia hiljaa. Sen jälkeen yhteen ääneen todettiin, että eiköhän jätetä tarjous. Ja niin meistä tuli asunnonomistajia jo helmikuussa, vaikkakin käytännön syistä pääsimme muuttamaan vasta toukokuussa.

Päätimme aloittaa yhteisen taipaleemme puhtaalta pöydältä, niinpä uuteen asuntoon ei päätynyt vanhoista kämpistämme kuin sänky ja työpöytä. Toisin sanoen, tässä on viimeiset pari kuukautta mennyt aikalailla pää sisustuspilvissä. Meitäpä ei kuitenkaan Jollen kanssa ole kumpaakaan siunattu sisustussilmällä, niinpä päätimme luottaa tässä kohtaa ammattilaiseen. Palkkasimme sisustussuunnittelijaksemme Milla Alftanin, joka on muuten ollut jokaisen pennin väärti 😀 Meiltä on Jollen kanssa säästynyt harmaita hiuksia ja mielenterveys!

Yhteinen koti

Aloitimme sisustusoperaation kodin tärkeimmistä elementeistä heti sängyn jälkeen, eli keittiön kalusteista sekä sohvasta. Niinpä marssimme Espoon Cobelloon, valmiina hoitamaan homman! Vaan olipa taas helpommin sanottu kuin tehty, nimittäin juurikin näin amatöörisisustajan ongelmanahan on se, että kun myymälä on täynnä toinen toistaan upeampia sisustuselementtejä, sitä haluaisi ostaa kaiken. Ja mm. juuri tästä syystä meillä on sisustussuunnittelija, koska muuten meidän koti näyttäisi sillisalaatilta. Toki ihanalta sellaiselta, sillä Cobellossa ei oikein voi mennä valinnoissa vikaan.

Käytännössä meidän koko ruokailutilan kalustus on Cobellosta. Rakastamme kummatkin maanläheisiä viboja ja haluamme suosia laadukkaita materiaaleja, jotka kestää aikaa ja käyttöä. Pöydäksi valikoitui mieletön umpipuinen ruokapöytä, jossa näkyy kauniisti puun omat muodot ja kuviot. Siinä on tarpeeksi tilaa myös kaveriporukalle ja veikkaanpa, että tämän pöydän äärellä tullaan viettämään ikimuistoisia hetkiä!

Ruokailutilan tuolit taas muistuttavat minua sportista. Niiden ompeleet kun ovat hyvin samankaltaiset, kuin baseballissa, joten sainpahan pienen urheiluripauksen myös keittiöön 😉 Tuolit on muotoiltu hieman kuppimaisiksi ja niissä jaksaakin istua pidemmän aikaa ja tarinoita kertoillen. Musta nahka tuo ryhtiä pöydän hempeään ja boheemiin olemukseen ja kontrasti yhdistyy kivasti pöydän jaloissa sekä keittiön kaapeissa.

Kirsikkana kakun päällä on valaisimet, joissa on upea, jopa vähän rustiikkinen viba. Ne täydentävät ruokailutilan kokonaisuuden tyylikkällä tavalla, ilman että lookista jää liian ”pliisu”.

Cobello on suomalainen perheyritys, joka on porskuttanut menemään hienon menestystarinan! Myymälöitä löytyy sekä Espoossa että Vantaalla, mutta tilattuakin saa ja toimitukset kulkevat ympäri Suomen. Sisustus- ja lifestylebrändejä löytyy valikoimasta aina Artwoodista Lexingtoniin ja Cobellon omaan kalustesarjaan, jotka pitää sisällään mm. Euroopassa valmistettuja massiivipuukalusteita.

Tässäpä ensimmäinen pläjäys kodista! Laittelen myöhemmin lisää kuvia sitä myöden kun asiat löytävät paikoilleen 🙂

Arvonta! Mistä sä haet inspiraatiota sisustamiseen? Kirjoita kommenttikenttään vastaus (muista käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta!) ja voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin Cobelloon! Vastausaikaa on viikko, eli 18.7 saakka. Onnea arvontaan!

Tormakkaa torstaita kaikille! <3

Xoxo,

Janni