Suuri parisuhdetesti

Kaupallinen yhteistyö: The Jelly Bean Factory

Juhannus on täällä ja ihmiset suuntaava mökeilleen, festareille ja kyläilemään! Hetkeksi huolet ja murheet väistyvät sivuosaan, kun yhdessäolo näyttelee pääroolia.

Kuten jo aiemmin kerroinkin, niin meidän juhannus menee tänä vuonna aika rauhakseltaan mökkeillessä. Mulla on vielä tikit, niin saunominen ja uinti valitettavasti on kiellettyä, mutta kyllä mä ajattelin varpaita silti vedessä lillutella! 🙂 Tänä juhannuksena agendalla on oikeasti olla läsnä ja viettää aikaa rakkaiden kanssa. Liian vähän on ollut hetkiä, jolloin saa koko köörin yhteen kasaan ja kenenkään ei tarvitse sinkoilla minnekään. Ne kun loppujen lopuksi on niitä parhaita hetkiä. Vai onko sittenkään?

Me nimittäin ollaan Jollen kanssa yhden ehkä isoimman parisuhdetestin äärellä. Nyt todellakin mitataan, kuinka lujalla pohjalla tämä suhde on. Me nimittäin pelaamme ensimmäistä kertaa Aliasta yhdessä. Kaikkihan tietää, että tästä pelistä on leikki kaukana. Tähän peliin on kuuleman mukaan avioliittojakin karahtanut karille, joten ymmärrämme, että nyt leikitään tulella.

Helpommaksi tätä rastia ei tietenkään tee se, että vastapuolella tulee olemaan omia perheenjäseniä. Kovinkaan moni muu asia ei mene niin pahasti tunteisiin, kun tappio omille porukoille. Ja syyllistä mahdolliseen tappioon etsitään tietenkin niin kauan kunnes löytyy. Tästä saakin sitten jo aivan omanlaisensa sanapelin.

Itse olen valmistautunut koetokseen kielijumpalla. Harjoitellut räjähtävää sanatuottoa ja lukenut sivistyssanakirjoja. Oletan tietenkin joukkueeltani vähintäänkin samanlaista panostusta tähän leikkiin, sillä joukkue on yhtä vahva, kuin on sen heikoin lenkki (Jolle ei siis mitään paineita, jos luet tätä. Kunhan tiedostat että meidän mökin sohva on sulle vähän lyhyt).

Tankkauksestakin tietenkin pitää tällaisessa kisassa huolehtia. Meidän joukkueen taktiikkana on napsia tasaisesti suorituksen aikana energiaa monissa eri mauissa. Nimittäin kisaeväänä toimivat kaikienkirjavat Jelly Beanit, jotka ovat täynnä aitoa makua. Jelly Beaneissa on 36 erimakuista karkkia, joista jokainen on saanut makunsa luonnon omista aromeista, eikä ne sisällä keinotekoisten makujen lisäksi myöskään keinotekoisia väriaineita.

Mun omaan kisasuoritukseen otan käyttöön oman lemppari maun, joka tietenkin on kahvi. Tai tarkemmin ottaen Café Latte. Sen parina rokkaa kookos ja French Vanilla, joista tulee yhdistettynä ihanan pehmeä maku. Toinen lyömäaseeni tulee olemaan laku + lemon&lime, jotka tuovat yhdesssä kivaa potkua kielen päällä. Mikäli suoritus puolestaan vaatii lisää kirpeyttä, aion ottaa käyttöön Sour lemon + greippi yhdistelmän, joka herättää tarpeen tullen tiukassakin paikassa. Tähän tosi aion turvautua vain äärimmäisessä tapauksessa, mikäli voitto alkaa karkaamaan käsien ulottumattomiin.

The Jelly Bean Factoryn herkut sopii myös sinulle, joka käyt kisaasi gluteenittomilla eväillä. Ne eivät myöskään sisällä gelatiinia. Vaikka suosittelenkin pitämään tämän salaisen aseen vain omassa joukkueessa, voi sillä loistavasti myös hämätä illan isäntää tai emäntää noutamalla R-Kioskilta matkan varrelta juhannus-tuliaisen. Tämä luo heti turvallisuuden tunnetta toiselle joukkuelle, jonka pääsette pian todistamaan vääräksi.

Mikäli siis haluat liittyä juhannuksen voittajien joukkoon, tiedät mitä tehdä. Mikään arvokas ei tule ilman kovaa työtä ja huolella suunniteltu on puoliksi tehty. Onnea matkaan!