Jollen ensimmäinen löhöloma!

Terkkuja Kroatiasta! Ollaan täällä 5 päivän lomalla palauttelemassa aikamoisen rankasta keväästä. Meillä on kummallakin ollut paljon hommaa ja asioita mielen päällä, joten hetken hengähdys tuli kummallekin enemmän kuin tarpeeseen.

Emme olleet ennen käyneet Kroatiassa. Tätä oli kuitenkin kehuttu hirveästi ja halusimme jonnekin suht lähelle. Aluksi ajattelimme, että suuntaisimme Tahkolle mökkeilemään, mutta tulimme siihen tulokseen, että emme oikeasti pääse irti töistä, jos jäämme Suomeen.

Olemme Omiksessa, lähellä Splittiä. Meillä on kiva hotellihuone, johon olemme linnoittautuneet ja joista poistumme lähinnä syömään ja treenaamaan. Pakko muuten antaa kredittiä Damianii -hotellin salista, se on aivan 6/5! Paljon vapaita painoja, sopivasti laitteita ja cardiovempeleitä, joten ihan kaiken saa tehtyä. Muutenkin tämä on tosi kiva pieni boutique hotelli, jossa on viihtyisä allasalue ja porealtaita niin että piisaa (kuulema enemmän kun huoneita)! 😀 Meidänkin huoneessa on sekä sisä-, että parvekeporeallas.

Minulle on mää-matkoilta ollut ennenkin tuttua lähteä lomalle palautumaan. Siis oikeasti keskittymään laadukkaaseen treeniin ja ruokaan ja erityisesti nukkumiseen. Jollen reissut ovat kuuleman mukaan tähän saakka olleet täynnä aktiviteetteja aina nähtävyyksistä tapahtumiin. Tällä kertaa meillä kummallakin oli kuitenkin agenda aika selvänä. Nyt lähdetään pitämään itsestämme huolta senkin edestä, mitä arjessa ei aina olla ehditty.

Täällä on ollut muutenkin aika sateiset ilmat, joten ne ovat olleet omiaan houkuttelemaan hautautumaan kirjan ja netflix-sarjojen ääreen katetulle terassille tai sängynpohjalle. Niin ihanaa vaan olla ja levätä. Treenattu ollaan joka päivä ja nyt meikäläinen valmistautuu span allasosaston kautta hierontaan. Käytännössä siis ollaan nukuttu, treenattu, nukuttu, syöty hyvin ja ravitsevasti, löhötty ja nukuttu lisää.

Tämän jälkeen on hyvä lähteä aloittamaan kesän kuvaukset Suurimpaan Pudottajaan, jossa minä ja Aki Manninen toimitaan valmentajina. Meillä tulee olemaan intensiiviset 5 viikkoa kuvauksissa ja nyt on ainakin akkuja ladattu!

Levollista loppuviikkoa! <3

Xoxo,

Janni