Kesän kuumin kattoterassi!

Kaupallinen yhteistyö: Wiklund

Kuinka monesti olet kuullut, että jokin kaupunki on kiva kesäkaupunki? No varmasti tarpeeksi monesti. Mutta Turusta on kyllä pakko sanoa, että se on aivan oikeasti hirmuisen viihtyisä kesäkaupunki! En ollut ennen viime viikonloppua ihan hetkeen Turussa käynytkään, mutta nyt oli ihana palata takaisin varsinais-Suomen aurinkoiseen alkukesään.

Syy miksi olin Turussa, oli uudistuneen Wiklund-keskuksen avajaiset. Turussa majaillessani (joitain vuosia sitten asustin siellä hetken) tuli Wiklundissa hoidettua pääsääntöisesti kaikki kosmetiikkaostokset, joten paikka oli jo entuudestaan tuttu. Jouduin pariin otteeseen hieraisemaan silmiäni, kun pääsin paikalle. Turun ytimeen oli todellakin rakennettu aivan uudenlainen kompleksi, jossa yhdistyi kaikki mahdolliset ja mahdottomat palvelut saman katon alla!

Perjantain avajaishumussa keskityttiin hyvinvointiin yhdessä Karita Tykän ja juontajan Aki Linnanahteen kanssa

Uudessa Wiklundissa on useampi ravintola, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Itse pääsin nautiskelemaan niin Rapidon kuin Trattoriankin herkuista ja jälkkärikahvit nautiskelin Walo rooftop barissa. Ja jos olisin jäänyt yöpymään hotelliin, niin olishan se nyt pitänyt korkata VENNin viinitkin, mutta tällä kertaa ne jää odottamaan seuraavaan kertaan. Walosta on pakko sanoa, että se on kyllä yksi Suomen mageimmista kattoterdeistä! Turku avautuu aivan uudenlaisessa perspektiivissä ylhäältä katsottuna ja sieltä kirjaimellisesti näkee koko kaupungin. Hyvin näkisin itseni siellä nautiskelemasta kesäisestä illasta yhdessä tyttöjen kanssa!

Wiklundin hotelli tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös työmatkailijoille. Nextille levelille vedetyt kokoushuoneet mahdollistavat mm. soutuveneestä tai keinusta käsin palaveeraamisen! Kuinka hauska idea piristää perinteisiä palsuja! Lisäksi hotellihuoneet tarjoavat mm. joukkueille ja ryhmille mukavat majoitusvaihtoehdot Quattro -huoneissa, joissa on avattavat väliovet. Näin ollen koko ryhmä voi majoittua ”samassa huoneistossa”.

Wiklund-keskuksen palveluihin kuuluu kattavien shoppailumahdollisuuksien lisäksi myös kauneushoitolat Hyvä Olo ja Hyvä Olo Express. Kävin itse kokeilemassa 15minuutin parafiinihoitoa kuiville käsilleni (Jolle aina sanoo että mulla on mummon kädet) ja nyt ei enää takerru sukkahousut kämmenien kuiviin kohtiin kiinni 😉 Ihanaa hemmottelua siis luvassa tiukkojen shoppailu-hetkien lomassa!

Saman katon alta löytyy myös erikoisliikkeitä aina apteekista suutariin ja Alkoon. Ruokaostoksetkin hoituvat näppärästi Herkun puolella. Wiklund-keskukseen on helppo mennä sen keskeisen sijainnin vuoksi ja erityisesti sen jälkeen kun keskustan tori saadaan auki, on näköalat paikan kahviloista ja ravintoloista mielettömät!

Aurinkoa maanantaihin ja ei muutakun Turun reissua suunnittelemaan! 😉

Xoxo,

Janni