Aurinkoisen aamupäivän pariskuntabrunssi

Kaupallinen yhteistyö: Linkosuo

Nyt eletään kevään ihaninta juhla-aikaa ja tällä kertaa saadaankin nauttia ihan olan takaa eri juhlista puolentoista viikon sisään. Aurinkokin alkaa jo viestiä hiipivästä kesästä ja lämpötilat paukkuu mukavasti plussan puolella. Sitä kummasti myös mieli ja kroppa herää aivan uuteen kukoistukseen ja energiaa riittää yllättävänkin paljon myös arkirutiinien ulkopuolella.

Olin itse koko pääsiäisen töissä. Ensin Tuurissa juontokeikalla ja sen jälkeen startattiin Biisonimafian kanssa live-sketsikeikalle Ruotsin laivalle. Meiltä jäi siis Jollen kanssa yhteinen aika aikalailla kortille, emmekä ehtineet juhlia pääsiäistä millään muotoa. Niinpä otimme ihan omaa aikaa yhden aamupäivän verran ja katoin meille ”pääsiäis”brunssin Janni style!

Nyt kun on paljon hommia menossa, haluaa pysyä skarppina ja pitää ruokailunkin pääsääntöisesti järkevänä. Brunssiin kuitenkin mun mielestä kuuluu ihanat pienet naposteltavat ja herkut. Vaikka herkku helposti assosioi namusien ja keksien kanssa, aina ei tarvitse lähteä sille linjalle.

Tällä kertaa meidän brunssin suurin menekki tuntui olevan herkullisen rapeilla Rye- ja OatChipseillä. Vaikka toki muutakin lautaselle pöydästä valikoitui, niin kummankin käsi kävi näpsäkän tasaiseen juurikin näillä kahdella kulholla. Positiivista tässä kuitenkin on se, että näitä herkkuja voi syödä hyvällä omalla tunnolla! Linkosuon lastut nimittäin valmistetaan uunissa upporasvan sijaan ja näin ollen niissä on puolet vähemmän rasvaa kuin tavallisissa sipseissä. Makujakin löytyy niin montaa eri sorttia, että kaupan sipsihyllyillä on aikamoinen valinnanvaikeus! 😀 Makuja on RyeChipseissä rosted garlic, sea salt, sour cream & onion ja creamy ranch kun taas OatChipseistä sour cream & onion, korean bbq ja caesar.

Meidän pöytään RyeChips mauksi valikoitui sipsien kuningas sour cream & onion ja OatChips caesar. Sipsit toimivat loistavasti ihan sellaisinaan, mutta myös hummukseen dipattuna! Josta tulikin idea, että seuraavalla kerralla pitää kokeilla ihan perinteistä kermaviilidippiä näihin! Kummatkin sipsisortit on valmistettu Suomessa ja OatChipsit ovat tehty 100% suomalaiseen kaurajauhoon.

Nyt kun seuraava juhla aka Vappu alkaa jo kovaa vauhtia kolkutella ovelle ja sopivasti meillä kummallakin Jollen kanssa on siinä päivän verran vapaata, on kerrankin hyvää aikaa kutsua ystävät koolle ja laittaa pöytä koreaksi! Ja näin emännän näkökulmasta mikään ei ole helpompi tapa tarjota vieraille herkullisia ja vähän parempia runsaskuituisia snäksejä, kuin hakea pari pussia Oat- ja RyeChipsejä kaupasta ja kaataa suoraan kulhoon tarjolle! Takaan että vieraat eivät tule pettymään näihin makuihin! 😉

SKABA! Arvon 5kpl Linkosuon tuotepaketteja kaikkien kommentoijien kesken! Kommentoi alle mitä snäksejä sä ajattelit kattaa vappupöytään? Osallistumisaikaa viikko (loppuu 2.5). Onnea arvontaan! 🙂

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! <3

Xoxo,

Janni