Kauniita kohtaamisia

Nyt kirjoitan aiheesta, jota ajattelen todella paljon. Ajattelen tätä vilpittömästi usein, mutta liian harvoin sanon sen ääneen. Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun en vain yksinkertaisesti enää pysty pitämään kaikkea sitä kiitollisuutta sisälläni, joka on teidän ansiota.

Olin tänään luennoimassa GoExpoilla ja hetken aikaa myös Leaderin pisteellä. Minua kävi morottamassa valtava määrä ihmisiä, osa vahingossa osastolle ajautuneina, osa tietoisesti luentoa kuuntelemaan tulleina. Kaikissa näissä kohtaamisissa on kuitenkin joka kerta jotain erityistä, olivatpa ne sitten tahattomia tai tahallisia.

Rakastan kuulla ihmisten tarinoita. Inspiroidun siitä hirveästi, kun saan kuulla muiden ajatuksia ja mietteitä, toimintatapoja tai ongelmanratkaisun lopputulemia. Minulla on hyvin nöyrä ja kiitollinen olo siitä, kun ihminen uskaltaa avata minulle elämäänsä, minua oikeastaan edes tuntematta. Olen saanut kuulla kipeitä tarinoita, epäreiluja tilanteita, suuria onnistumisia ja itsensä ylittämisiä. Olen äärimmäisen otettu jokaikisestä tarinasta, jonka olen saanut teiltä kuulla. Jokainen niistä on opettavainen myös minulle.

Tänään sain kuulla onnistumisia valmennuksessani olevilta. Sain kuulla kuinka kauan sitten telkkarista tullut Fitnesspäiväkirjat oli saanut kadonneen motivaation takaisin pintaan. Sain kuulla, miten eräs ilmoittautui koulun penkille motivoituneena minun tekemisistäni. Kohtasin nuorempia fanejani ja sain niin kauniisti kirjoitettuja kirjeitä, etten voi edes kuvailla.

Kaikki tämä meinaa vetää kovankin moottoriturvan sanattomaksi. Olen pahoillani, etten aina välttämättä saa näissä tilanteissa kerrottua, miten paljon minulle merkitsee nämä kohtaamiset. Ne eivät ole vain kohtaaminen siellä täällä, perus kassajono small talkia. Ne merkkaa paljon enemmän. Nämä on niitä hetkiä ja tilanteita, jotka inspiroi minua yrittämään vieläkin enemmän ja muistuttaa, miksi teen tiettyjä asioita elämässäni.

Rakastan ihmisten aitoja kohtaamisia ja tarinoita. Niissä on jotain niin äärimmäisen aitoa ja rikkinäisen kaunista. Haluan siis tätä kautta kiittää ihan teitä jokaista. Eikä pelkästään heitä, ketkä olen livenä tavannut, vaan myös ihan jokaista blogini lukijaa, someseuraajaa ja HussiTuben katsojaa. Kiitos kaikista kommenteista, tarinoista ja myös rakentavasta kritiikistä, jota olette minulle antaneet. Ne eivät ole vaan puheensorinaa tai viestejä muiden joukossa. Niistä kaikista opin myös omasta toiminnastani ja pystyn kehittämään myös omaa sisältöäni.

Vaikken aina jokaiseen DM viestiin, sähköpostiin, tägäykseen tai kommenttiin ehdi vastaamaan (vaikka haluaisin!), toivon että tiedätte minun silti lukevan niitä. Haluan kuitenkin kaiken keskellä antaa aikaa myös oikeisiin kohtaamisiin ruudun tällä puolen, kuten perheelleni ja ystävilleni.

Nöyrä kiitos kaikille teille. Ja Spesiaali-kiitos teille, jotka tänään inspiroitte minua paikan päällä Expoilla. <3

Rakkautta ja iloa sun sunnuntaihin!

Xoxo,

Janni