Nyt leikitään tosissaan!

Kaupallinen yhteistyö: Valio PRO Chase

Muistatko koska olet viimeksi leikkinyt jotakin? Ehkä sinulla on lapsia ja olet heidän kanssaan käynyt pihalla rakentamassa lumiukkoja tai kasannut Legoja, mutta koska olet viimeksi leikkinyt niin että hiki virtaa ja hengästyt kunnolla? Leikkinyt niin kuin silloin lapsena oli tapana?

Veikkaan että et ihan hetkeen. Tai mistäs minä sinun harrastuksistasi sen tarkemmin tiedän. Sen kuitenkin tiedän, että leikkiminen ja kisailu oli lapsena maailman parasta puuhaa. Omia kestosuosikkeja olivat kurppa, kaikki pallopelit sekä tietenkin leikkien legenda: hippa. Sitten tapahtui jotain. Tuli teini-ikä ja leikkimisen oli loputtava, koska sehän oli vain lapsia varten, aivan niin kuin Muumit ja Hilarius Hiirikin.

Kuinka siistiä oikeasti olisi, että voisi liikkua niin suurella innolla, että ei oikeastaan edes tajuaisi liikkuvansa! Niin, että ei tiedä kummasta hengästyy enemmän, naurusta vai itse juoksemisesta! On todella sääli ja harmi, että liikkumisesta on tullut aikuisiällä tietynlainen pakko, sellainen asia, jota on vaan suoritettava. 

Mielestäni liikunnan tulee olla lähtökohtaisesti hauskaa ja siitä pitää nauttia. Totta kai on päiviä, kun ei voisi vähempää kiinnostaa nostaa hanuriaan sohvalta (ah, miten hyvältä sohva noina päivinä tuntuukaan!), mutta että se olisi kuitenkin suurimman osan ajasta mielekästä. Ja kaikista eniten homma pääsee oikeuksiinsa silloin, kun on onnistunut löytämään lajin, joka on niin mukaansatempaava, että aika menee harrastuksen parissa kuin siivillä!

Mitä jos mä nyt kuitenkin kertoisin sulle, että juuri sinusta siellä ruudun toisella puolella voi tulla leikkimisen Suomen mestari? Eikä minkä tahansa leikin, vaan hipan Suomen mestari! Nyt nimittäin on aika leikkiä – tosissaan! Hipan SM-kisat järjestetään Helsingissä Kauppakeskus Kampissa 9.3 ja kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan! Mutta kuten hipassa on tapana, vain nopeimmat voivat selvitä kirkkaimmille jalustoille ja niinpä mukaan tittelistä pääsee kilpailemaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta miestä ja 30 naista. 

Ilmoittautuminen Valion PRO Chase tapahtumaan alkaa keskiviikkona 20.2 klo 12:00. Nämä paikat menevät nopeasti, joten viritähän hippaviettisi maksimiin ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Molempien sarjojen kahdelle parhaalle on luvassa rahapalkinto, jonka lisäksi kaikki osallistujat saavat sporttiset tuotekassit. Hippa suoritetaan super-makeella radalla, jossa on erilaisia esteitä haastamassa kilpailijoita hipan tiimellyksessä.

Heräsikö kilpailuvietti? Niin arvelinkin. 😉 Onnea matkaan kilpailijoille!

Kommentit (1)

  1. Marko Pölkky
    klo 10:48

    Hei! Heippa oli minunkin suosikki. Ja Legoilla on rakenneltu todella paljon. Mutta nyt lenkkeilen paljon ja kun menen veljeni luokse siellä saa leikkiä taas veljen lasten kanssa hippaa ja Legoilla. Hipassa saa kyllä hien pintaan kun lasten kans juoksee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad starts
Ad ends