Tällä laitteella treenaat kotona koko kropan!

Kaupallinen yhteistyö: Tunturi Fitness

Iltojen pimetessä ja säiden kylmetessä alkaa oma kotisohva kuulostaa entistäkin houkuttelevammalta. Kovin helposti saa keksittyä itselleen tekosyyn, miksi jättäisi lähtemättä treeneihin. Ihminen kun tuntuu olevan varsin mestarillinen kehittämään jos jonkinmoisia syitä mukavuudenhaluissaan. Jos omasta kotoa kuitenkin löytyy tilaa ja mahdollisesti myös kuntoiluyksikkö, ei tekosyille enää ole samalla tavalla varaa. 😉
Tunturi HG60 löytyy jokaiselle lihasryhmälle varmasti tekemistä. Sillä pystyy vetämään kotona lähes kuntosali tason treenejä jo itsessään, puhumattakaan siitä, että varaisi treeneihi mukaan vielä vaikka muutamat irtopainot tai kahvakuulat. Kehittelin teille tällaisen koko kropan kiertoharjoittelun masiinaa testatessani.
Ylätalja (selkä) x12
Rintaprässi (rinta) x15
Hauiskääntö (hauis) x12
Push down (ojentaja) x12
Vaakaprässi (Reidet, pakarat) x10

Ylätalja

Ylätalja

Rintaprässi

Rintaprässi

Hauiskääntö

Hauiskääntö

Push down

Push down

Vaakaprässi

Vaakaprässi

Ohjeet: Tee kaikki liikkeet putkeen, jonka jälkeen pidä noin minuutin mittainen palautus. Toista yhteensä 4-5 kierrosta oman kunnon mukaan. Treenin tulee olla intensiivinen ja se on kestoltaan lyhyt. Mikäli kotoa ei löydy Tunturin HG60 laitetta, voi tämän treenin hyvin varioida ja siirtää salille.
Treeni-iloa pimeneviin syysiltoihin! 🙂