Määmatka nro 2


Istun juuri nyt tätä kirjoittaessa koneessa matkalla kohti unelmieni mää-matkaa. En pitänyt kesällä laisinkaan lomaa, joten lähdin kesäloman viettoon Mykonoksen lämpöön ja samalla hiukan hemmottelemaan itseäni myös viime viikolla olleiden synttäreiden johdosta. 
Olin alunperin suunnitellut lähteväni Mauritiukselle tai Malediiveille 10:ksi päiväksi, mutta jotenkin pitkä lento alkoi tuntua liian ylitsepääsemättömältä ajatukselta. Halusin helpon kohteen, jossa on aurinkoa ja saan rauhoittua. Niinpä pienen googlailun jälkeen Mykonos valikoitui kohteeksi. Toivotaan ettei mennyt pahasti pieleen!


En tiedä onko jotenkin outoa sanoa näin, mutta mä jotenkin toivon tosi paljon, että mulle tulisi lomalla tylsää. Että ihan oikeasti pääsisin sellaiseen pisteeseen, että alan pyöriä malttamattomana pää täynnä uusia ideoita. Siksi en olekaan bookannut minkäänlaista ohjelmaa koko lomalle. Agendalla on ainoastaan treenata, syödä hyvin terveellistä ruokaa, nukkua ja lukea. Nämä on sellaisia asioita, joihin ei aina arjen keskellä ole niin paljon aikaa, kuin haluaisi.
Mykonos vaikutti juuri sellaiselta kohteelta, että siellä saa todellakin vedettyä happea ja että se on tarpeeksi pieni paikka sille, etten yhtäkkiä löydä itseäni husaamassa kaupoilla ihmisvilinässä ja sinkoilemassa sinne tänne kuin päätön kana. Nähtävääkin varmasti löytyy juuri sen verran kuin on tarpeen.

Samalla kun olen äärimmäisen innoissani päästessäni viikon relailulle, nii kyllä se vähän jännittää. Lähinnä siis se, että miten saa oikeasti heitettyä täysin vapaalle ja vaihdettua pään lomamodelle kun se tapahtuu satasesta nollaan hetkessä. Voihan se olla että siinä pari päivää menee ennen kuin on päässyt täydelliseen tekemättömyyden olotilaan. 
Oli miten oli, nyt aion nauttia tästä viikosta täysin rinnoin. Sen jälkeen meinaan alkaa semmoinen hullunmylly pariksi viikoksi, että hitusen jo hirvittää. Se mitä tuleman pitää, niin kerron siitä hiukan myöhemmin.

EDIT!!

Tekstin tosiaan kirjoittelin jo koneessa, mutta johan täällä nyt on hyvä tovi jo ehditty olemaan Mykonoksen auringon alla 😀 En kuitenkaan aikaisemmin saanut aikaiseksi lisätä tekstiä tänne, enkä ottanut asiasta mitään stressiä. Palataan astialle ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Petteri Peltonen Photography
MUAH: Minna Puustinen
Kuvauspaikka: Linnanmäki