Te saitte mut äimälleen


Tämä viikonloppu on hoidettu juontopestiä Kouvolan suunnilla Kauppakeskus Veturissa. Tänään toki jatketaan vielä viimeisen päivän hommia, mutta loppusuoralla niin sanotusti mennään. Tämä onkin mun viimeinen ”kunnon työpäivä” ennen kuin suuntaan kesälomalle.
Tämän viikonlopun juontotehtävissä olen hämmentynyt kerta toisensa jälkeen. En jotenkin ole edes tajunnut, miten paljon teitä ihania faneja on. Olen poistunut työpäivien jälkeen vähintäänkin kiitollisena ja myöskin yllättyneenä, kuinka paljon olen ollut teillä mielessä.


Ensinnäkin se, että vietin perjantaina synttäreitäni, oli huomioitu niin hienosti, että hyvä etten liikuttunut! Minulle tuotiin kukkia ja lahjoja pitkin päivää ja toinen toistaan hienompia askarreltuja kortteja. Minut vietiin kukkaostoksille ja tultiin halaamaan. Kyllähän tällainen vetää todella nöyräksi. En ole koskaan ollut hyvä juhlimaan omia synttäreitäni ja harvemmin niistä mitään numeroa teenkään. Sitten on liuta teitä ihania faneja, jotka huomioitte mun päiväni ja teette siitä erityisen. Suuri kiitos siitä.
Vaikka synttärit olivat ja menivät, niin menohan luonnollisesti kauppakeskuksessa jatkui. Pääsin vaihtamaan ajatuksia teidän kanssa ja tulitte kertomaan kuinka olette saaneet minulta inspiraatiota ja motivaatiota kohti terveellisiä elämäntapoja. Eräskin nainen kertoi pudottaneensa 20kg seuraamalla tekemisiäni ja ottamalla vinkkejä videoistani. Tällaiset ovat ehkä yksi parhaista palkkioista, jonka voin työstäni saada. Kiitos kun jaatte ajatukset kanssani!


Vaikka olen ollut aivan äimänä kaikesta tästä lämmöstä, jota olette minulle viikonlopun (ja toki muulloinkin) antaneet, niin koen hyvin suurta kiitollisuutta ja nöyryyttä asiasta. En olisi ikinä voinut kuvitella, että joskus olisin näin kiitollisessa asemassa elämässä. Niin kliseistä kuin se onkin, niin jotenkin edelleen ajattelen olevani se sama likka Kuusankoskelta,  joka tykkää juosta pallon perässä ja ohjata spinningejä paikallisella kuntokeskuksella. Totta kai paljon on tapahtunut ja asiat muuttuneet, mutta siellä sisällä se sama Janni kuitenkin edelleen asuu.
Se mitä haluan tällä postauksella nyt sanoa, on se, että arvostan ja olen kiitollinen teistä jokaisesta. Te todellakin ansaitsette ihan oman postauksen! Te oikeastaan ansaitsisitte ihan oman sivuston! Kunpa mulla vaan olisi enemmän resursseja ja tunteja päivässä käytössä… 😀 Haluan kiittää teitä kaikkia kauniista sanoista viikonlopun aikana, kaikista ihanista lahjoista, kukista ja korteista, joita olette minulle tuoneet, kivoista ja tsemppaavista kommenteista, joita someen olette minulle kirjoittaneet ja siitä että teette mun päivistäni aina vähän parempia. KIITOS!! <3
Ps. Kun eilen tapasin perheen, jonka pienin oli vielä piilossa rattaissa ja kuulin, että hänet on nimetty minun mukaani, meinasin tipahtaa pyrstölleni. Ehkä siistein juttu ikinä, oikeasti! Varokaa vaan, suurnaisia Kouvolasta tulossa lisää!