Aktiivisen elämän peruspilarit

Kaupallinen yhteistyö: Valio PROfeel.

Mun koko kesä on mennyt enemmän tai vähemmän liikkeessä. Olen ollut menossa pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja yrittänyt vielä treenatakin siinä välissä. Toisinaan treenejä on kertynyt viikkoon pyöreät nolla ja seuraavalla viikolla 8. Tuntuu että rutiinit ovat olleet kadoksissa ja sen tuntee myös olossa.
Aina kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ei voida tarkastella ihmistä pelkästään fyysisten ominaisuuksien kannalta. Hyvinvointiin vaikuttaa niin moni muukin asia, kuten henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Olen huomannut, että omassa hyvinvoinnissani suuressa osassa ovat pienet hengähdystauot. Jos en saa päivän aikana edes pikkuriikkistä hetkeä, jolloin voin vain vetää happea ja olla tekemättä mitään, stressaannun pidemmän päälle. Pienetkin happihyppelyt ulkona koiran kanssa saavat olon virkistymään huomattavasti! Olo on kuin uudesti syntynyt sen jälkeen.

Kun elämä on aktiivista ja on koko ajan liikkeellä, on erityisen tärkeää huolehtia myös ravintopuolesta. Totta kai se on tärkeää meille kaikille, iästä, koosta ja sukupuolesta riippumatta. Huomaan vireystilassa oits muutoksen (kukapa ei!), jos olen syönyt huonosti päivän aikana. Syön suhteellisen proteiini painotteisesti, mutta en kuitenkaan välttele mitään ainesosia, vaan pyrin syömään kaikkea monipuolisesti. Sinänsä en enää laske päivittäisen ruokailuni makroja, vaikkakin aika hyvin pääni on harjaantunut summittaiseen arviointiin siitä, kuinka paljon suusta tulee päivän aikana laitettua mitäkin.
Haluan siis säilyttää rentouden ruokailussa. Erityisen tärkeänä pidän helppoja ja terveellisiä välipaloja. Esimerkiksi pitkien kuvauspäivien aikana ei välttämättä aina ole mahdollista pitää kunnon ruokataukoja. Pienellä myslipatukalla kun ei ainakaan tämä likka kovin pitkälle pötki. Valion PROfeel tuotesarja sisältää monipuolisesti erilaisia proteiinipitoisia vaihtoehtoja meille kaikille. Sarjasta löytyy helpot välipalat perinteisistä rahkoista proteiinijoguretteihin, vanukkaat herkutteluhetkiin ja helpot juomat, joita voi käyttää vaikkapa palkkarina treenien jälkeen.Sokeroimattomassa kotimaisessa proteiinirahkassa on 18g proteiinia ja lisäksi se on rasvaton ja laktoositon. Se pitää siis erinomaisesti nälkää runsaan proteiinipitoisuutensa vuoksi. Koostumus on pehmeä, eikä yhtään rahkalle ominaisen liisterimäinen. Mukana tulee pikkulusikka, joten sen voi nautiskella missä vain! Vaikkapa eväsretkellä ja ”ajattelutauolla” koiran kanssa metsässä.
PROfeel tuotteissa käytetty maitoproteiini sisältää elimistön 9 tarvitsemaa aminohappoa, jotka auttavat mm. lihaskasvussa, lihasmassan ylläpidossa, palautumisessa ja on tärkeässä osassa luuston hyvinvointia. Maidon heraproteiini sisältääkin eniten haaraketjuisia aminohappoja, kuten leusiinia.


Mun lempparimaku monipuolisista vaihtoehdoista on mango-vanilja, mutta kovana kakkosena heti perässä tulee vadelma-punaherukka. PROfeel tuoteperheessä löytyy kyllä jokaiselle jotakin, olipa sitten minttusuklaan tai marjojen ystävä!
Nyt sä voit voittaa kuukauden proteiinijuomat itsellesi! Kirjoita alas kommenttikenttään, mikä on sun lemppari välipala ja voit voittaa PROfeel proteiinijuomia sekä 2 pussia herajauhetta! Arvon voittajan 26.8.
Ps. Muista jättää sähköpostikenttään oikea osoitteesi. <3