Elämäni kesä 2018!

Se on semmoinen homma, että kesä alkaa kohta puoliin olla taputeltu! Onneksi kuitenkin elokuu on ainakin vanhojen merkkien mukaan ollut vielä oikeinkin hyvä kesäkuukausi ainakin ilmojen puolesta, joten toivotaan, että vanhat merkit pitävät tässäkin paikkansa!
Olen elänyt kulunutta kesää aivan täysillä. Tämä kesä todellakin jää muistoihin! Olen viettänyt paljon aikaa ystävien kanssa, käynyt festareilla, tehnyt ihan sairaan makeita työjuttuja ja tutustunut uusiin todella mielenkiintoisiin ihmisiin. Tämä kesä on todellakin eletty! Ainoa asia, mitä olisin ehkä halunnut tehdä vielä hitusen enemmän on mökkeily. Mökkireissut jäivät valitettavasti vain pariin kertaan tämän kesän osalta, mutta toisaalta vielähän sitä ehtii!
Jos katson kesää taaksepäin niin ehdottomia highlighteja on muutamia. Ensimmäisenä kesäkuun alussa Ed Sheeranin keikka New Castlessa, jossa olimme Eevin kanssa nauttimassa viikonlopun Britti-huumasta. Keikka oli aivan tautisen hyvä, eikä yhtään kakkoseksi jäänyt Sheeranin lämppärinä toiminut upea Anne-Marie. Tuolla reissulla tuli sportattua, syötyä hyvin ja nautittua maailman parhaasta musiikista.

Suoraan Newcastlesta pamautimme Eevin kanssa Ranskaan Ford Boyardin kuvauksiin, jossa pääsimme 17 muun tyypin kanssa seikkailemaan linnakkeella. Tuolta reissulta tarttui mukaan mielettömiä ihmisiä ja monen monta aika hulluakin kokemusta, joita pääsette ihastelemaan (kauhistelemaan) 25.8 alkaen telkkarista. 😀 Jännityksellä itsekin odotan, mitä kaikkea sieltä onkaan tulossa.. 😀


Isoa osaa tässä kesässä on tietenkin näytellyt myös rakas vanha harrastukseni jalkapallo. Pääsin osallistumaan mm. Sami Hyypiän futiskouluun, jossa kisailtiin leikkimielisesti erilaisissa jalkapallo-aiheisissa tehtävissä. Päivä oli niin hauska, että siitä se ajatus harrastuksen herättelyyn sitten taas lähti. Polvikin tuntui pysyvän ihan mukavasti perässä! Jalkapalloa on tullut tuijotettua myös telkkarista, jossa valitettavasti kisaisäntä tiputti oman suosikkini Espanjan ennen aikojaan. Tästä ollaan pikku hiljaa toivuttu..

Juhannusta vietimme yhdessä mimmiporukassa Emmin ja Maijan (paremmin tunnettu mänitserinä ja Haapasena) Tahkolla, josta muodostui yksi elämäni ikimuistoisimmista reissuista. En ihan hetkeen muista nauraneeni niin paljon viikonlopun aikana, kun tuolloin tein! Kun saa viettää aikaa ihan samanhenkisten ihmisten kanssa, sitä vaan voi olla aivan oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa. Samaisella kokoonpanolla jammailtiin myös Ruisrock, josta jäi sellaisia tarinoita, että niitä voi sitten kiikkustuolissa muistella.


Duunien puolesta olen päässyt tekemään myös aivan mielettömiä juttuja, kuten hyppäämään laskuvarjolla, joka on ollut bucket listillä jo pitkään. Olin myös päivän verran mukana vanhalla kokoonpanolla Biisonimafian MC Helper 3 kuvauksissa, jossa saatiin taas koheltaa ihan huolella menemään 😀 Kävin myös muutaman vuoden tauon jälkeen juontamassa festareilla, tällä kertaa ihanassa kesäisessä Tammerfestissä, jossa tapasin paljon vanhoja tuttuja ja pääsin huudattamaan yleisöä, joka muuten oli Tampereella aivan liekeissä!

Kuva: Julius Konttinen

Kesästä aimo osa on mennyt myös Elixirin kuvauksissa ihan parhaalla duuniporukalla ympäri Suomea!

Ja kuten aiemmin tuossa kirjoittelinkin, kävimme Emmin kanssa pyörähtämässä Budapestissa formuloissa, josta tulikin sitten vähän pidempi reissu pienen Prahan koukkauksen kautta. 😀 Formulat oli todella hauska kokemus paikan päällä, vaikkakin suurta paloa uusiin kisoihin ei ehkä syttynytkään. Mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma!

Vaikka vielä ehkä on kesää jäljellä, niin olen kuitenkin ihan iloinen, että tämä kesä alkaa pikku hiljaa olemaan takana päin. Nyt ajattelin ottaa kunnon sporttivaihteen päälle ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Agendana onkin nukkua riittävästi, treenata ja syödä hyvin. Niistä on mun elokuuni tehty!