Näin pysyn itsevarmana tiukoissakin tilanteissa

Kaupallinen yhteistyö: Rexona

Jos mun pitäisi kuvailla itseäni yhdellä sanalla, se olisi varmastikin ”aktiivinen”. Okei, ehkä käyttäisin kuitenkin kyseisen adjektiivin komparatiivimuotoa ”aktiivisempi”, sillä aina löytyy joku aktiivisempi ja ainoastaan Elastinen voi puhua superlatiivein.
Olen hyvin usein koko hereilläoloaikani liikkeellä. Olipa se sitten palaveri, treenaaminen, kuvaukset tai vaikkapa jokin aktiviteetti ystävien kanssa. Mun työni jo itsessään on äärimmäisen liikkuvaista. Tänään saatetaan kuvata painonnostoa Laitilassa ja huomenna mäkivetoja Ikaalisissa. Työssäni myös tapaan paljon erilaisia ihmisiä ja haluan tietenkin esiintyä edukseni.

Rakastan pukeutumista ja erilaisia värikkäitä asuja. Näissä vaan ei ole kovin mukavaa, jos kainaloiden alla on kauheat Dallasit. Suomeksi sanottuna hikiläikät. Mua rehellisesti sanottuna hermostuttaa, jos alan epäillä vaikkapa kesken luennoinnin, että mun dödö on pettänyt. Se saa koko olemuksen epävarmaksi, etenkin kun elehdin niin paljon käsilläni. Jos joudun joka toisella huitaisulla miettimään, onko kainaloissani märät läikät, lähtee keskittyminen itse asiasta. 
Ja trust me, olen kokeillut jos jonkinnäköistä dödöä elämäni aikana. On ollut suihkeita, stickejä, roll-oneja ja jopa suoraan purkista sormella levitettäviä ”tahnoja”. Osa on toiminut hyvin ja osa ei niin hyvin. Erityisesti sen jälkeen kun vuosi sitten aloin käymään sokeroinnissa, on kainaloiden huokoset olleet jotenkin erityisen herkät päästämään kunnon hiet valloilleen ja siksi dödöltäkin vaaditaan aika paljon, että se pysyy mun perässäni.

Otin testiin pari viikkoa sitten Rexonan Maximum Protection anti-perspirantin ja olen ollut todella tyytyväinen sen toimivuuteen. Näille onkin luvattu 2 kertaa tehokkaampi suoja hikoilua vastaan verrattuna tavalliseen anti-perspiranttiin. Pitkienkään hellepäivien jälkeen kainalot ei tosiaankaan lemua ja kainaloiden märät läikät ovat aivan minimissään.

Tuotetta löytyy roll-oneina sekä stickeinä, joista stick on mun henkilökohtainen lemppari. Tuoksuja löytyy useita erilaisia, joista minä tuoksufriikkinä tykästyin erityisesti pinkin pakkauksen Confidenceen. Tuoksu on pehmeä ja tarpeeksi neutraali, jotta se ei riitele lemppari hajuvesieni kanssa. Ja mikä erityisesti sokerointien kanssa on ollut minulle tärkeää nykyään helposti ärtyvien kainaloideni kanssa, että nämä anti-perspirantit sisältävät yhdistelmän ainutlaatuisia ainesosia, jotka kosteuttavat kainaloiden ihoa.
Tälläkin hetkellä istun autossa matkalla kohti Elixirin kuvauksia. Tänään meillä on luvassa mäkivetoja, toisin sanoen Suomen huippuhiihtäjien kesätreenejä. Onneksi mulla on luottotuote kainaloiden alla, niin pysyn itsevarmana läpi pitkän ja hikisen päivän!