Kuuma festarikesä!


No kuumasta en tiedä, mutta ainakin festrarikesä ainakin! Toivotaan, että tänä viikonloppuna aurinko hellisi oikein huolella lounais-Suomessa. Tämä likka meinaan pääsi festareiden makuun juhannuksena Tahkolla ja loppua ei näy!
Tänä vuonna pääsen todellakin siis nauttimaan täysin rinnoin festareista ympäri Suomea. Olemme parhaillaan Splayn porukan kanssa matkalla Turkuun kohti Ruisrockia. Tänään perjantaina olen hetken aikaa ”work modessa”, kun kuvaamme Akseli Herlevin kanssa grillausvideon aluella. Eli jos Ruissalosta alkaa nousta jossain vaiheessa sakeaa savupilveä, tiedätte että siellä on Hussin plikka polttanut entrecôteet poroiksi. Sinänsä ihan hyvä saavutus saada naudasta poroa.
 
Ensi viikonloppuna nokka suuntaisikin kohti Joensuuta ja Ilosaarta. Ensi viikko tulee olemaan mulla aikamoinen matkustusrysä, listalla on Turku, Helsinki, Alavus, Oulu, Rokua, Liminka ja sitten Joensuu.. Joten jahka noista viikon duuneista selviän, niin katsotaan riittääkö paukut vielä pieneen Joensuun reissuun 😀
Sitä seuraavalla viikolla olenkin töissä puolestaan Tammerfesteillä juontelemassa. On ihan sairaan hauskaa päästä näkemään sekin festari, en ole koskaan käynyt Tammerfesteillä ennen! Tapahtumaa on kehuttu kovasti ja kiva päästä välillä myös kaupunki maisemiin tunnelmoimaan festarihuumasta!

En oikestaan koskaan ole ollut kova festareilla kävijä. Ainakaan ennen tätä kesää. Töissä olen ollut useillakin festareilla juontajan tehtävissä, mutta vapaalla todella harvoin. Kun on pitkään harrastanut tavoitteellisesti urheilua, on kaikki muut humputukset usein jääneet taka-alalle. Nyt nautinkin siis täysin rinnoin laatuajasta kavereiden kanssa ja Suomen eturivin artisteista. Kyllä se vaan niin on, että musiikki on parasta paikan päällä! 
Ihanaa viikonloppua, missä ikinä sen vietätkin! Ehkä törmätään Ruississa! <3