One more time!


Tänään julkistettiin uuden Fort Boyard Suomi kauden kilpailijat. Listalla komeili liuta tuttuja nimiä, niin ikään myös allekirjoittaneen. Mulla oli koko aamupäivän tosi jännä fiilis asian suhteen, jopa vähän ahdistunut. Olikohan tämä nyt sitten kuitenkaan hyvä idea?
Kun minua ensimmäisen kerran pyydettiin mukaan, kieltäydyin tarjouksesta kohteliaasti. En oikeastaan harkinnut kovinkaan kauaa, sillä Selviytyjät pyöri vielä televisiossa. Ajattelin että taas seikkailuohjelma ja vieläpä suhteellisen nopeaan Selkkareiden perään, ei voi olla hyvä idea. Vaikka olihan Selviytyjien kuvauksista kulunutkin jo vuosi, sitä eli hommaa jollain tapaa uudestaan television välityksellä. Pian kuitenkin managerini laittoi minulle uudemman kerran viestiä ja pyysi vielä harkitsemaan. Sain nähtäväkseni myös ohjelman trailerin, jonka jälkeen mielenkiintoni heräsi.
Muistan joitain vuosia sitten, kun Satu Aarnio (ent. Tuomisto) huikkasi minulle eräällä yhteisellä työkeikalla, että jos ikinä tarjoutuu mahdollisuus lähteä mukaan Fort Boyardiin, niin lähde ihmeessä! Se olisi kuulema niin upea kokemus, että sitä ei kannattaisi jättää käyttämättä. Näitä sanoja muistelin katsellessani hurjalta näyttävää traileria. Tehtävät näyttivät aivan sairailta.. Ja samaan aikaan NIIN SIISTEILTÄ! Aloin vakavissani harkitsemaan mukaan lähtöä.

Useita keskusteluita lähipiirini kanssa käyneenä ja asian jokaista kanttia puntaroineena, tein päätöksen loppujen lopuksi lähteä mukaan. Tulin siihen tulokseen, että katuisin kiikkustuolissa ainoastaan sitä, jos jättäisin tällaiset tilaisuudet käyttämättä. Tai siis toki katumukselle tulisi tilaa jo aika paljon aiemminkin, nimittäin tulevana syksynä kun olisin katsellut telkkarista, miten siistejä juttuja OLISIN VOINUT päästä mukaan tekemään. Samaa sanoi myös mummoni, joka oli sitä mieltä että nyt on aika nauttia elämästä ja kokea uusia jännittäviä asioita. Minulla on hyvin vahva luotto tuohon elämänkokemukseen.
Uskon, että tästä tulee niin ikimuistoinen seikkailu, että muistelen tätä lopun ikääni. Mukaan lähtee niin mainio porukka, että meillä tulee takuulla olemaan hauskaa niin kuvauksissa, kuin niiden ulkopuolellakin. Omasta joukkueestani puhumattakaan! Edustan sinistä joukkuetta yhdessä tubettaja Roni Backin ja näyttelijä Sami Uotilan kanssa. Tästä tulee ELÄMYS isolla E:llä!!
Kuvat: Julius Konttinen