Paljastus some-elämän takaa..

Kaupallinen yhteistyö: Vigour.fi


 
Teen teille nyt paljastuksen. Vaikka somessa ja blogissa on varmati hienot kulissit olleet pystyssä jo aikojen saatosta saakka, niin nyt kerron teille asioiden todellisen laidan. Mä olen maailman laiskin kokki. Oikeastaan en juurikaan välitä ruoanlaitosta, se on ennemminkin sellainen välttämätön paha, mikä vaan pitää tehdä, noh, koska muuten koittaa nälkäkuolema. 😀 Toki ystäväporukalle on ihan kiva joskus laittaa pöytää koreaksi, mutta näin perusarjessa kun elelee yksin, on jotenkin tylsää kokata vain itselleen.
Mä menenkin tosi usein siis sieltä, mistä aita on matalin. Päiväni ovat todella liikkuvaisia ja siksi pidän usein eväitä mukanani. Entisten fitness-aikojen taakse jäätyä en millään jaksa enää raahata laukunpohjalla muovipurkkeja, jossa kantaisin kanafileitä ja parsakaaleja. Sen sijaan helpot nopea snäksit on THE juttu.


Vaikka sinänsä en enää juurikaan laske päivittäisiä makrojani, haluan kuitenkin pitää kiinni proteiininsaannistani. Esimerkiksi proteiinijuoma on maailman näppärin eväs kantaa mukana, olipa päivä sitten minkälainen tahansa! Myös erilaiset patukat toimii buenosti 😉
Sitä nykypäivän ulkoistamisyhteiskunnassa osaa arvostaa kotimaista osaamista jotenkin erityisen paljon. Ja kun kuulin suomalaisesta perheyrityksestä, joka myy verkkosivuillaan VAIN suomalaisten brändien lisäravinteita ajattelin, että nyt on vähän liian hyvää ollakseen totta. Mutta ihan totta se oli. Ja jotta menisi vielä vähän paremmaksi, niin Vigourilla kerätään pottia hyväntekeväisyyteen, joka lahjoitetaan asiakkaiden itse valitsemaan kohteeseen!

Sen lisäksi, että Vigourin takana on erityisen kaunis ideologia, on verkkokauppa erittäin kilpailukykyinen myös hintojensa suhteen. Osa tuotteista on jopa 65% alennuksessa. Valikoimasta löytyy niin superfoodeja, lisäravinteita kuin vitamiinejakin. Valikoimassa on tuttuja brändejä, kuten M-Nutrition, Nutri Works, Puhdistamo ja Arctic Warriors.
Viimeisimpinä tuttavuuksina mulla on ollut itselläni käytössä mm. Arctic Warriorsilta kuusenkerkkäjauhe sekä väinönputki-yrttieliksiiri. Nämä ovat toimineet mulla immuniteetin boostaajina, koska sairastelin jossain vaiheessa sen verran tasaiseen tahtiin jonkin asteisten stressitasojen ollessa noususuhdanteessa. Lisäksi käytän runsaastikin erilaisia vitamiineja ja erityisesti reissuissa on helppoa, kun on yksi valmiste, josta saa useimmat tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet.

Vaikka monipuolista ruokavaliota ei korvaa mikään valmiste, jauhe tai pilleri, niin kyllä ne vain kummasti arkea helpottavat! Hyvinvointi kun lähtee pitkälti sisältäpäin, siksi on hyvä huolehtia myös terveellisten elämäntapojen lisäksi niistä pienistä ”ekstroista”. 🙂
Vigourin monipuolisiin valikoimiin pääsee tutustumaan Tampereen kivijalkamyymälässä tai verkkokaupassa, jonne pääset klikkaamaan itsesi tästä.

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! <3