Kovin peliliikkeeni Selviytyjissä

Ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoilla kuukauteen 😀 Taisin nähdä kuvan ottamisen hetkellä kylän ainoan television.


Viime viikon Selviytyjissä laitettiin hommat niin sanotusti isolleen. Olin sellaisessa tilanteessa pelillisesti, että minun oli pakko puukottaa jotakuta selkään. Jollakulla tarkoitan tässä kohtaa joko Katjaa tai Sampoa. Kummankin kanssa minusta oli tullut todella läheinen saarella, siksipä bluffaus ei olisi ollut kumpaankaan suuntaan helppo.
Sampon kanssa minulla oli ollut liitto koko reissun toisesta päivästä saakka, samoin Kimmon, mutta sillä erotuksella, että Kimmo joutui puolessa välissä toiseen heimoon ja sitä kautta ehkä hiukan erkaantui meidän kolmen liitosta hetkellisesti. Muistan kuitenkin liittomme syntimisen kuin eilisen päivän, ihan tarkalleen sen hetken ja tilanteen, jonka seurauksena liittomme syntyi. Siinä vaiheessa kukaan ei ollut vielä pudonnut ja liitot solmittiin aikalailla kemioiden pohjalta. Tuolloin sovimme kolmestaan, että teemme kaikkemme, että me kolme olemme finaalissa. Nyt olimme raivanneet tiemme jo top-4:ään, joten olimme hyvin lähellä tavoitettamme.Meillä oli selkeä suunnitelma tiputtaa ensin Ilari ja vasta sen jälkeen Katja. Ilari kuitenkin voitti koskemattomuuden juuri sillä hetkellä, kun olimme suunnitelleet pelaavamme hänet ulos. Niinpä ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin äänestää Katjaa. Osaksi suunnitelmaa kuului tientenkin se, että Katja ei löytäisi itselleen koskemattomuusamulettia, joka ilmestyi saarelle kahden perättäisen palkintokilpailun välissä. Niinpä olimme sopineet Kimmon ja Sampon kanssa, että mikäli joku meistä voittaisi hotelliyön, niin voittaja ottaisi Katjan mukaan, jottei hän pääsisi etsimään amulettia saarelta. Kerrankin tehtävässä oli hyötyä lyhyydestä ja niinpä jaksoin roikkua pisimpään ”mies yli laidan” tehtävässä. Katja lähti mukaani nauttimaan hotelliyöstä. Ja pakko myöntää, meillä oli aivan sairaan hauskaa irroittautua hetkeksi pelistä ja jutella ihan muita juttuja!
Sitten koitti suurimman peliliikkeeni vuoro, mitä olin koko pelin aikana tehnyt. Sain Ilarin ja Katjan uskomaan, että olisin liitossa heidän kanssaan ja kääntyisin Sampoa vastaan. Voin kertoa, että ei ollut ihan helppoa näytellä pokeriammattilaiselle ja lähes täydellisen ihmissuhdetuntemuksen omaavalle mediapersoonalle aivan pokkana olevansa kääntämässä selkäänsä pisimmälle liittolaiselleen. Taktiikkani oli ensin esittää olevani vahvasti Sampon äänestämistä vastaan ja suostuvani ainoastaan Kimmon pois äänestämiseen, olinhan esittänyt Kimmon olevan minulle etäinen pelaaja. Hiljalleen sitten päivän aikana ”myönnyin” pitkin hampain äänestämään Sampoa. Tämä oli kuitenkin pelkkää bluffia, vaikka tietenkin leikittelin ajatuksella ”mitä jos”. Sampon ja Kimmon kanssa olimme kuitenkin kulkeneet reitin tähän pisteeseen alusta saakka, joten heille pysyin lojaalina.


 

Ilari halusi reenit vielä päivän päätteeksi.. 😀

Venyt. Kimmo olis vissiin halunnu messiin…

Bluffini onnistui täydellisesti, Ilari sekä Katja äänestivät Sampoa. Minä, Kimmo ja Sampo puolestamme äänestimme sitten Katjaa ja näin kolmella äänellä Katja tippui tuomaristoon. Samaan aikaan kun olin tyytyväinen bluffin onnistumiseen, niin harmitti että Katja joutui lähtemään. Mutta fakta kuitenkin on se, että jokainen pelissä tippuu jossain vaiheessa. Jos haluaa itse päästä pitkälle, pitää olla valmis tiputtamaan muita.
Huomenna selviääkin sitten viimeisen jakson pelaajat ja top-3. Onnistummeko Kimmon ja Sampon kanssa alkuperäisessä suunnitelmassamme vai pystyykö Ilari venymään jo toiseen perättäiseen koskemattomuuskisan voittoon? Se selviää huomenna klo 20:30 Nelosella!
Ps. Jaksossa nähdään myös miten allekirjoittaneella palaa vain ja ainoastaan käämit. 😉 😀