Tahtoisin kertoa sinulle..

Eilen joukko blogi- ja tubeammattilaisia kerääntyi yhteen juhlistamaan vuotuista Inspiration Blog Awardsia. Paikalle oli saapunut toinen toistaan inspiroivempia ja tyylikkäämpiä ihmisiä kuulemaan illan voittajista sekä nauttimaan toistensa seurasta.
Tapahtuma oli hyvinkin trendikäs. Paikalla sai nauttia niin raakakakkuja, kuin kuohuvaakin ja myös muusta ohjelmasta oli pidetty erinomaista huolta. Oman iltani vietin yhdessä Splayn porukan kanssa, jossa  siis Youtube-kanavani on hellässä huomassa.

Onnea Mmiisas!! <3

Olin ehdolla vuoden energisin -kategoriassa. Olin todella otettu jo tästä huomioinnista, eritoten ottaen huomioon, kuinka kovassa seurassa olin. Tämän lisäksi käynnissä oli yleisöäänestys, jossa valittiin TOP-3 kaikista ehdokkaista. Muutaman kerran jouduin paikalla ollessani hieraisemaan korviani (silmistä puhumattakaan), kun kuulin, että olen kolmen parhaan joukossa yleisön antamissa äänissä, joita oli annettu yli 400 tuhatta. SIIS 400 TUHATTA!! Aivan järjetön määrä ääniä!!
Yleisöäänestyksen kolmen parhaan joukossa oli lisäkseni Mmiisas sekä Roni Back. Kyseessähän on Suomen eturivin tubettajat ja tuntui aivan käsittämättömältä seisoa nyt heidän rinnalla samoissa karkeloissa. Nuo kaksi mestaria ovat sen verran kovia ammattilaisia näissä piireissä, että vähempikin vetää nöyräksi.
Mmiisas vei ansioituneesti voiton, minun ja Ronin jäädessä haukkomaan happea lavan laidalle. Toista ja kolmatta sijoitusta ei erikseen eritelty, mutta väliäkö tuolla, TOP-3 on HEMMETIN KOVA suoritus menipä sitten miten päin tahansa!
Ladies ready!

Nyt päästään pitkän pohjustuksen jälkeen siihen kaikkein tärkeimpään osioon. Eli kiitoksiin. Vaikken mitään voittanutkaan, niin haluan silti pitää kiitospuheen. 😀 En voi sanoin kuvailla, miten kiitollinen olen siitä, että te jaksatte kerta toisensa jälkeen palata lukemaan mun raapustuksia. Se, että olette menossa mukana somen puolella ja tulette moikkaamaan mua tapahtumiin. Vähempikin vetää nöyräksi. En millään sanoilla pysty kiittämään teitä tarpeeksi. Mua harmittaa etten pysty aina vastaamaan kaikkiin viesteihin, joita mulle kirjoitatte, vaikka haluaisinkin. Toivon silti, että tiedätte mun arvostavan jokaista kirjoitusta ja palautetta, mitä teiltä saan. Teidän takia jaksan laittaa itseni kerta toisensa jälkeen likoon, vaikka välillä pelottaisikin. Kiitos.
Nöyränä poistun nyt takavasemmalle sunnuntain viettoon. Nelosella nähdään taas klo 20:30! Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3
Tää mimmi on niin tärkeä! <3 Kiitos että olet luottanut muhun!