Mikä on sun voimaväri?

Kaupallinen yhteistyö: Didriksons


Niin se vain on, että kevät tekee kauheaa vauhtia tuloaan! Sitä alkaa itsekin heräämään taas henkiin myös pukeutumispuolella. Talven lempiväri musta saa hiljalleen siirtyä kirkkaampien värien tieltä ja vaatekaappiin alkaa ilmestyä taas ihanaa värien iloittelua.
Mitä enemmän ikää karttuu, sitä mukavuudenhaluisemmaksi tässä tuppaa muuttumaan. Muistan kun teinivuosina sitä veti päivittäin niin tiukat farkut jalkaan, että hyvä kun pystyi istumaan koulunpenkille. Pipo oli maailman un-coolein juttu (ja siis kampaushan menisi ihan lyttyyn!!) ja napa vilkkui vähän liian lyhyen ja tiukan paidan alta. Ai kamala! 😀 Onneksi tästä ajanjaksosta ei ole kauheasti kuvamateriaalia todistusaineistona! 😀

Kaunis tummansininen Annema takki sopii niin kaupunkiin kuin sporttiinkin.


Nykyään sitä todellakin arvostaa, että vaatteet ovat mukavat päällä, lämpimät ja iso plussa tietenkin on se, että ne myös näyttävät hyvältä. Vielä ekstra-plussan vaatteet saavat siitä, jos niissä on jokin ekologinen ajatus taustalla. Näin on esimerkiksi Didriksonsin tuotteissa.
Didriksons on ruotsalainen brändi, joka pyrkii vastuullisempaan vaatteiden tuotantoon. He kiinnittävät huomiota mm. Mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen, eivät käytä myrkyllisiä aineita tuotteiden valmistuksessa ja minimoivat haitalliset kemikaalit. Myös energian käyttöön ja kuljetuksiin on panostettu ekologisella ajatuksella.


Sain hyppysiini muutaman Didriksons -takin, jotka sopivat erinomaisesti kevääseen ja lämpeneviin keleihin (ja tietenkin tulevaan pääsiäiseen!). Pääsin testaamaan niin sadetakkeja kuin kevyttoppiksiakin, joissa on ihanaa kevään keltaista tunnelmaa. Keltainen on jotenkin semmoinen voimaväri, josta saa pläjäyksen ekstra-energiaa päiviin!
Rima kevyttoppis on pirteän keltainen!

Kevyttoppikset on helppo yhdistää myös kylmempiin keleihin. Oikeanalaisella kerrospukeutumisella niistä saa monikäyttöisen kaverin. Esimerkiksi Annema ja Rima -mallit voi heittää kuori- tai sadetakin alle, jolloin niiden käyttöikä ja -tarkoitus monipuolistuu huomattavasti. Näin ihanien keväisten ilmojen vallitessa ne sopivat ihan sellaisinaankin täydellisesti muodikkaaseen kaupunkipukeutumiseen.
Daisy sadetakissa yhdistyy käytännöllisyys ja ulkonäkö! 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ihana Didriksons Galon sadetakki. Kommentoi alle, mikä on sun tän kevään voimaväri pukeutumisessa. Galon takkeja laitetaan jakoon kaksin kappalein ja osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin (1.4.) saakka! Onnea arvontaan!
 
Kaikki kuvat by Super-lahjakas Mari Hakanen Photography. <3