Vaipat housuissa finni keskellä otsaa. Ihanaa olla nainen!


Mitä parhainta naistenpäivää kaikille kanssasiskoille! Näin juhlapäivän kunniaksi ajattelin kirjoittaa siitä, millaista on olla nainen. Kuinka kamalan ihanaa se on!
Naiseus. Tuo niin monimutkainen ja kuitenkin niin upea asia. Kun aamulla heräät siihen, että keskellä otsaa tönöttää lautasen kokoinen finni, kaikki ärsyttää ja maha on niin turvonnut, että sen voisi poksauttaa nuppineulalla, tekisi mieli kirota oma kohtunsa ja hormoninsa maan rakoon. Taas mennään seuraavat kuusi päivää vaipat housuissa.
Mutta ah! Kun tuo kuusi päiväinen on ohitse koittaa uusi elämä! Tuntuu että kaikki on mahdollista, kroppa tuntuu todella tiiviiltä ja peilistäkin vilkaisee säteilevä ilmestys takaisin. On aika lähteä uudelleen maailman valloitukseen!Päivän aikana mieliala ehtii kuitenkin muuttumaan vielä moneen kertaan. Kun rauhallinen aamu höyryävä aamukahvikupponen kädessä, auringon säteiden tunkeutuessa sälekaihtimien raosta keittiöön, vaihtuu yhtäkkiä soittoon pomolta, joka tarvitsee välitöntä läsnäoloasi töissä, on aika vaihtaa häsellysvaihde päälle. Vedät toisella kädellä sukkaa jalkaan, toisella levität ripsiväriä. Eye-linerit meni pitkin luomia ja niistä tulee täydellisen epäsymmetriset. Sitten tulee aivastus ja äsken ripsiisi levittämät ripsivärit löytyvätkin nyt poskipäiltä. Hienoa. Päätät pestä naamasi ja mennä pelkän peitevoiteen voimin.
Päästyäsi työpaikalle otat tilanteen haltuun ja hoidat hommat kotiin. Tilanne rauhoittuu ja voit jatkaa päivääsi taas hymyssä suin. Omalta rakkaalta tulee ihana viesti ja tunnet kuinka täytyt rakkaudesta. Työpäivä sujuu mukavan seesteisesti loppuun saakka.
Kun kellon viisari liikahtaa kuuteentoista, huomaat että unohdit aamun kiireessä Zumba-vaatteesi kotiin. Toisaalta kotisohva houkuttaakin nyt huomattavasti enemmän. Ja kaapissa olisi vielä ne viime viikonlopun suklaan jämätkin.. Kuulostaa suunnitelmalta!

Kotiin päästyäsi huudat ovelta iloisesti murusellesi kevyen tervehdyksen ilmoittaaksesi saapumisestasi. Hän tulee sinua vastaan ja antaa hellän suukon otsallesi. Heität ulkovaatteet pois ja alat kertoa päiväsi kulusta. Samalla kun tilität aamun tapahtumia otat päättäväisiä askelia kohti herkkukaappia. Avaat oven ja jäljellä ovat pelkät sinisen tiiliskiven foliot. Tiskit ovat keskellä pöytää ja jääkaappi tyhjä. Kompastut likaisiin housuihin, jotka lojuvat lattialla keittiön kulman takana. Hel%#%&! on irti.
Saatte kuitenkin riitanne sovittua ja menette hyvillä mielin lusikkaan nukkumaan. Taas on yksi tyypillinen päivä naisena takana. Päivän aikana ehdit tuntea n. 478 eri tunnetilaa, jotka ovat vaihtuneet silmänräpäytystä nopeammin.. Et edes kyseenalaista tässä olevan mitään outoa, niinhän se on aina ollut. Ja niin se tulee olemaan.
Mutta koska olemme naisia, me pystymme handlaamaan tunteiden vuoristoradan. Me pystymme handlaamaan monta asiaa samaan aikaan ja toimimaan tarvittaessa salamana, kiihtyen nollasta sataan sekunnissa. Me olemme naisia, ihanan monimutkaisia luomuksia ja valloittavia juuri tällaisina! Ihanaa ja rakkauden täyteistä naistenpäivää meille kaikille mimmeille! <3