Positiivisuus pläjäys just sun keskiviikkoon!


Taas tässä uutisia katselleena tuli todettua, että ei juurikaan ole kauheasti mieltä ylentäviä asioita tapahtunut maailmalla. Niinpä tämä postaus on omistettu vain ja ainoastaan positiivisille arjen asioille! Koska kyllähän sitä kaikesta aina jokin hyvä puoli löytyy.
”Täällä Suomessa on niin pimeää..” 
Se on ihan totta. Valoa on turha etsiskellä täällä etelässä ennen aamu 9 ja 16 jälkeen, pohjoisessa vielä pienemmällä aikavälillä. Mutta pimeyden hyvä puoli on se, että kotiin saa luotua ihanan tunnelmallisen fiiliksen esimerkiksi kynttilöillä ja erilaisilla koristevaloilla. Ja sitä paitsi, tee maistuu paljon paremmalta kun ulkona on pimeää ja saa käpertyä viltin sisään!
”Arki on niin kiireistä ettei minulla ole aikaa itselleni..”
Arki voi toisinaan viedä mukanaan ja heittää suoranaiseen oravanpyörään. Joskus tulee ajanjaksoja, että ei ole mahdollista panostaa itseensä ja omiin harrastuksiinsa niin paljon kun haluaisi. Mutta se on kuitenkin ohimenevä olotila. Se on ajanjakso, joka kyllä päättyy jossain vaiheessa. Ja kuinka kiva olo siitä tuleekaan, kun tietää olleensa ahkera ja sitä seuraava loma on enemmän kuin ansaittu! Ps. Myös pienikin aivojen nollaus keskellä päivää saa vireystilan ja fiiliksen nousemaan. Sen ei tarvitse olla kuin 10 minuutin kahvitauko, jolloin heittää kaikki elektroniset laitteet sivuun ja yksinkertaisesti vain on hetken.

”Sää on ihan hanurista, aina vaan sataa..”
Säätilaan on hyvin vaikea itse vaikuttaa (joku voisi jopa väittää että mahdoton), mutta omaan asenteeseen kyllä voi. Säästä nauttiminen tai nauttimatta jättäminen on pitkälti pukeutumiskysymys. Mutta parasta sateisessa ja koleassa säässä on se, kun ulkoilun jälkeen pääsee takaisin sisätiloihin ja lämmin ilma alkaa kihelmöidä iholla. Olo tuntuu fressiltä ja mieli virkistyneeltä!
”Kumppani valittaa taas siitä ja tästä..”
Oman pahan olon kaataminen toisen niskaan ei tietenkään ole ok, mutta yleensä sitä tulee räjähdeltyä vain niille kaikista läheisimmille ihmisille. Voisiko se siis toisaalta kertoa siitä, että olet kumppanillesi niin läheinen ja tärkeä, että hän uskaltaa juuri sinulle näyttää niin hyvät kuin huonot tunteensa? Muistathan halata tänään kaikkia rakkaitasi! <3
”Taas kipeänä ja kaikki sairastaa..”
Tällä hetkellä todella tuntuu että vähintään joka toinen pärskii ja niistää ympärillä. Sairastelusta on jokseenkin vaikea yrittää keksiä mitään positiivista, mutta jos nyt jotain, niin ainakin ensimmäinen terve päivä kipeänä olemisen jälkeen on ihan huippu! Sitä muistaa (ainakin taas hetken) arvostaa sitä oloa, kun mihinkään ei kolota, jomota tai joka kolmas minuutti joudu niistämään niin kovaa että aivotkin tulee pellolle.
Positiivista viikon puoliväliä juuri sinulle! <3