Joulu, olen valmis!


Huhheijjaa! Nyt se joulu sitten on! Ja vihdoin kaikki on valmiina! Paitsi lahjojen paketointi 😀 Mutta heti tämän kirjoituksen jälkeen nappaan sakset ja teipin kauniiseen käteeni ja käärin lahjat toinen toistaan taiteellisimpiin paketteihin. Tämä siis kaunis ilmaisu omista kädentaidoistani.
Edellisessä postauksessa kerroinkin olevani todella myöhään liikkeellä jouluvalmistelujen suhteen. Ja myöhässä oleminen aiheutti sen, että lahjani ovat tänä vuonna erittäin mielikuvituksettomia. No jos jotain positiivista, lahjakortit, suklaat ja kuohuvat on onneksi helppo survaista paketteihin 😀

Olen tällä hetkellä Kouvolassa vanhemmillani. Täällä onkin ihan eri meininki kun Helsingissä, maa on ihan valkoisena ja eilen sataa ripsutteli vielä vähän lisää lumivaippaa maankamaralle. Meille tulee myös pukki kylään ja pikkusisarukseni ovatkin jo aivan täpinöissään! Kyllä lapsista vaan se joulufiilis tulee jos jostain. Näin aikuisiällä sitä kun ei enää oikein muuten jaksa innostua jouluhommista, muuta kuin tietenkin siitä, että saa viettää aikaa perheen kanssa.
Nyt teenkin sen, mitä tässä on eniten odottanut koko joululta: törkkään läppärin kiinni ja menen viettämään aikaa perheeni kanssa. Juomaan kahvia ja nauttimaan joulupipareista joululaulujen soidessa hiljaa taustalla.
Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille lukijoilleni! <3 Kiitos että olette lukeneet turinoitani niin aktiivisesti kuluneena vuonna. Palaamme asiaan ensi viikolla! 🙂
Xoxo,
Janni&Harri