Mikä on Tone Up With Janni?

Kaupallinen yhteistyö: Tone Up With Janni

Olen saanut paljon kyselyitä tarkemmista spekseistä liittyen tulevaan Tone Up With Janni -valmennukseen, niinpä päätin kirjoittaa siitä oman blogitekstin. Olin pitkään sitä mieltä, etten välttämättä lähtisi enää nettivalmennus-hommiin mukaan (muutamia valmennuksia tilauksesta eri tahoille tehneenä), kunnes kuitenkin muutin mieleni. Aloin jotenkin pohtimaan omia arvojani ja ajatuksiani, mitä tulee treenaamiseen ja hyvinvointiin. Päätin, että kyllä mä vielä annan tälle mahdollisuuden.
Valmennusten tekeminen vie todella paljon aikaa ja vaatii paneutumista. Tai ainakin mä haluan, että omissa valmennuksissani on kaikki just eikä melkein. Siinä tulee myös tietty eettinen kysymys, sillä kun kyseessä on ihmisten terveys ja hyvinvointi, en halua että asiat on tehty vähän sinnepäin.
Tone Up With Janni -valmennus on koostettu niin, että punttisalitreenejä tulee 3 kertaa viikossa, jonka lisäksi tehdään aerobista 1-2 kertaa viikossa. Treenejä on viikon aikana siis 4-5 kertaa. Treenit eivät ole päiväsidonnaisia, vaan niitä voi sovittaa omaan päivä- ja viikkorytmiinsä sopivaksi parhaaksi katsomallaan tavalla. Valmennus kestää 8 viikkoa ja treenit sekä tekniikat vaihtuvat puolessa välissä ohjelmaa täysin erilaisiksi.
Ruokaohjelmissa on valittavissa 3 eri vaihtoehtoa, joissa kaikissa on mahdollista valita itselleen sopivampi kalorivaihtoehto mm. oman painon ja aktiivisuuden mukaan. Ruokaohjelma vaihtoehdot ovat 1. tavallinen 2. maidoton ja gluteeniton 3. vegaaninen. Ruoissa on useita vaihtoehtoja niin raaka-aineiden kuin ihan annostenkin suhteen. Jotta ohjelman noudattaminen ja siinä pysyminen olisi mahdollisimman mielekästä, haluan että vaihtoehtoja on runsaasti. Joka päivä ei siis tarvitse syödä kanaa ja parsakaalia, jossei siltä tunnu. 🙂

Ohjelma on suunnattu naisille, jotka kaipaavat vaihtelua treeneihin ja haluavat kiinteytyä ilman kituuttamista pikkukaloreilla. Tämä valmennus tukee terveellistä elämäntapaa ja ohjaa kohti pysyvää elämäntaparemonttia. Totta kai jokainen meistä on yksilö ja jokaisella toimii erilaiset jutut, mutta sitä varten sitten kaikki ohjelman ostaneet saavat tunnukset sivustolle, jossa pääsee esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä ja jossa valmentajat ovat niihin vastaamassa. Ohjelma sisältää myös laajan liikenpankin, josta pääsee katsomaan liikkeiden oikeanlaiset suoritustekniikat.
Olen itse kokeillut niin monia ja taas monia erilaisia dieettejä erilaisilla kaloreilla ja makroilla, että oksat pois. On kuitenkin olemassa yksi asia, mikä yhdistää kaikkia näitä dieettejä, joita olen kokeillut. Kaikki ne, joissa olen koittanut vetää kalorit liian alas, tai hiilarit ihan minimiin, ovat epäonnistuneet. Olo on ollut väsynyt, itsensä on joutunut pakottamaan treeneihin ja skarppaamaan ihan ylipaljon, ja liian pienet kalorit ovat aiheuttaneet joskus iltaisin ohjelmasta lipsumista sekä ”ahmimista”. Ahmiminen ei välttämättä tarkoita sitä, että olisin vetänyt jätskiä ja karkkia kaksin käsin, vaan saatan mättää ruokaa huomattavasti enemmän kuin mitä ohjelmassa on ja mitä minun oikeastaan edes tarvitsisi. Silloin taas, kun ruokaa on tullut tasaisesti läpi päivän ja olen syönyt myös niitä hirmuisen pelottavia hiilareita, on ohjelmassa pysyminen ollut helppoa ja olen saanut tuloksia. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ruokavalion ja treenien tulee kulkea muun elämän ehdoilla, eikä päin vastoin. Ruoan ja treenien pitäisi nimenomaan olla sellaisia, että niistä saa lisäpuhtia ja virtaa arkeen, eikä ne vetäisi oloa ihan veltoksi ja kaikkensa antaneeksi.

Tone Up With Janni valmennus on nyt myynnissä seuraavat kolme päivää alennettuun joulun-spesiaali-hintaan 59€ (norm. 75€). Valmennus on kiva lahjaidea vaikka jouluksi, jossei aina halua antaa tavaraa kerääntymään nurkkiin. Valmennuksen pääset korjaamaan talteen täältä. 
Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita <3
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: @jannihussi