Nollaus


Säteilevää viikon alkua kaikille! Täällä päässä kirjoittelee yksi erittäinkin eneginen ja latautunut mimmi! Pidin viime viikolla kolmen (periaatteessa 4) päivän miniloman ja enpä olisi uskonut miten suuren eron tuommoinen pieni loma pyrähdys voikaan saada aikaan! Mä olen kuin uudesti syntynyt!
Juuri ennen lomaa aloin käydä todella pahasti ylikierroksilla. Mä aloin olla niin piipussa työjutuista, että huomasin olevani taas hiukan itkuherkkä. Pienikin vastoinkäyminen saattoi laukaista kauhean hepulin tai tuoda kyyneleet poskille. Ja tällaisella vastoinkäymisellä en nyt tarkoita maitopurkin kaatumista suurempaa tapahtumaa.
Osaan tunnistaa itsessäni nykyisin ne hetket, kun aletaan olla limitillä, niin sanotusti loman tarpeessa (eipä tuohon nyt toisaalta kauhea Sherlock tarvitse olla kun itselläni oireet ainakin ovat niin selkeät :D). Ja onneksi osaan, sillä tällaisella tahdilla sitä voisi saada itsensä piippuun alta aika yksikön. Niinpä nautin lomastani täysin rinnoin ja hyvällä omalla tunnolla!


Vietin lomani Puente Romano nimisessä hotellissa Marbellassa. Hotellin alue pitää sisällään jos jonkin näköistä ravintolaa ja aktiviteetti mahdollisuutta ja minä totta totisesti otin näistä palveluista kaiken mahdollisen irti! Lomani agendana oli nukkua, syödä, treenata, nukkua, treenata ja taas vähän syödä. Tämä pyhä lomakolminaisuus toistui jokaisessa päivässäni suorastaan esimerkillisesti.
Aloitin jokaisen aamuni 30 minuutin intervalli-treenillä, jonka jälkeen menin nauttimaan runsaan ja maittavan hotelliaamiaisen, joka tarjoiltiin merenrantamaisemilla. Kyllä siinä sielu lepäsi kun aurinko lämmitti poskia, meri kohisi tyynesti ja hörppi kahvia menemään tuoreiden hedelmien kera.
Aamiaista seurasi joko kävely rantabulevardilla tai kirjan lueskelu ja löhöily huoneessa. Sen jälkeen olikin sitten toisen treenin aika, jota seurasi ruokailu. Ruokailua seurasi päikkäri tai löhöily, jota puolestaan seurasi ruokailu. Aivan täydellinen nollaus ja aivojen uudelleen lataaminen!

Mulle tärkeintä lomassa on se, että mun ei tarvitse aikatauluttaa yhtään mitään, jossei siltä tunnu. Kaikki tekeminen lomallani perustuu fiilikseen ja jaksamiseen. On ihanaa luvan kanssa vaan löhötä ja olla tavoittamattomissa. Jo tuntuu, että haluan löhötä koko päivän hotellihuoneessa, enkä poistua edes ruokailemaan, niin silloin room service laulamaan ja todellakin löhöän koko päivän! Se lomalla niin parasta juuri onkin 🙂
Eilen palasinkin jo sorvin ääreen väsäilemään valmennus-hommia. Multa on siis tulossa ikioma 8-viikon valmennuspaketti vielä ennen joulua ulos, jota olen tässä väsäillyt jo jonkin aikaa. Siitä tulee mun oma baby, joka on hiottu ja suunniteltu niin vimpan päälle, kuin vain ikinä osaan ja pystyn. Se on ottanut aikaa ja siksi projektista onkin tullut niin tärkeä. Kerron valmennuksen luonteesta ja siitä, miten ajatus syntyi seuraavassa tekstissä.

Mitä parhainta maanantaita juuri sinulle <3
Kuvat: Maarit Friman