Offline


Nythän on kuulkaas rakkaat lukijat sellainen homma, että meikäläinen painelee parin päivän lomalle lompsis! Kieltämättä loma tulee nyt enemmän kuin tarpeeseen, sillä tässä on viime päivinä alkanut työkuorma tuntua vähäsen raskaalta. Silloin on viimeistään hyvä hetki napata kalenterista vähäsen aikaa ja pistää itsensä offlineen.
Mun on välillä tämmöisenä ”kyllä minä pärjään ja jaksan vaikka läpi harmaan kiven” -tyylisenä henkilönä myöntää omaa kuolevaisuuttani, kyllähän minä aina olen jaksanut! Nyt on kuitenkin ollut opettelmisen paikka myös siinä, että osaan tunnistaa koska tarvitsen pienen breikin. Onkin mielestäni vahvuutta oppia myöntämään, että nyt ei jaksa ja olla luvan kanssa kuolevainen.
Mun loma suunnitelmiin kuuluu tällä kertaa pitkiä yöunia, vähän treeniä ja erityisen ensiluokkaista ruokaa. Otin itselleni kivan huoneen eräästä mukavasta hotellista täältä Marbellasta. Aion mennä ihan täysin fiiliksen mukaan ja relata lauantaihin asti, jolloin meillä jatkuu kuvaukset.


Näihin sanoihin ja tunnelmiin offline is on!