Flunssan tappaja

 

 
Viime viikolla sairastelin taas vaihteeksi lenssua ja tässä on tullut vedettyä jos jonkin näköitä kötöstä kitusiinsa flunssan selättämiseksi. Yksi juoma kuitenkin mulla muodostui ihan ykköseksi ylitse muiden, jota tuli kiskottua monta kuppia päivässä ja joka todella helpotti oloa aina hetkellisesti.
Mun super-flunssantappaja-kuppiin tulee:

  • 7-yrtin teetä (timjami, sitruunamelissa, kamomilla, nokkonen, piparminttu, fenkoli ja ”linden flower”, jota googlaamalla yritin selvitellä mikä se on suomeksi, mutta jäi vähän mysteeriksi. Sillä on kuitenkin todettu olevan terveysvaikutuksia mm. sydämen hyvinvointiin, yskään, kuumeeseen ja se auttaa lievittämään stressiä sekä uniongelmissa.)
  • 1 tlk Hunajaa. Se stimuloi vastustuskykyä ja sisältää vitamiineja, mineraaleja sekä entsyymejä.
  • Reilu pala inkivääriä. Se taistelee bakteereja ja tulehdusta vastaan, auttaa ruuansulatukseen ja ylläpitää suoliston normaalia bakteeritasapainoa. Auttaa myös tukkoisuuteen.
  • Sitruunaa. C-vitamiini pommi!
  • Instant Chagaa (pakuri). Tämä sisältää paljon antioksidantteja ja kehoa suojaavia ainesosia.

 
Lämpimiä ajatuksia ja sitäkin lämpimämpiä teehetkiä <3