Ylellinen sametti on pikkujoulujen ykkönen


Kaupallinen yhteistyö: ellos.fi
Pikkujoulukausi alkaa taas olla kuumimillaan ja tähän aikaan vuodesta monet naiset (ja miksei toki miehetkin) tekevät ehkä niistä arkisista asuista poikkeavia valintoja vaatekaupoilla. Monesti pikkujouluihin hankitaankin sellaisia vaatekappaleista, jotka jäävät sitten lojumaan kaapinpohjalle ja hädintuskin niitä sen koomin tulee käyttettyä.
Tämän pikkujoulukauden ehdoton ykkönen on sametti. Sitä löytyy niin mekoista, paidoista kuin takeistakin. Mitä jos tänä vuonna kokeilisikin sellaista asua tai edes asustetta, jonka voisi kaivaa kaapista käyttöön myös pikkujoulu humujen jälkeenkin? Vaikkei ehkä koko asua haluaisikaan ostaa ”käytännöllisistä syistä”, niin esimerkiksi samettinen takki löytää takuulla käyttöä myös pikkujoulusesongin jälkeenkin.


Marigold jakun kultaisiin yksityiskohtiin sopii kauniisti kultaiset korut

Elloksen verkkokaupasta löytävältä Joelle -merkiltä löytyy ihanan kevyt tummansininen Marigold-samettijakku, joka sopii täydellisesti pikkujouluihin alkuiltaan lämmittämään, ennen kuin tanssilattialla heitetyt moovit ovat alkaneet kunnolla lämmittämään. Jakulle löytyy käyttöä juhlien jälkeenkin; farkkuihin yhdistämällä siitä saa hauskan ja näyttävän asun myös arkeen. Jakun selkään kirjaillut kolibrit tuovat ripauksen ylellisyyttä niin arki- kuin juhlatyyliinkin vuodenajasta riippumatta.
Marigold-samettijakku 79,95€

Kirjaillut kolibrit tuovat takkiin ripauksen ylellisyyttä

Tummansininen on kaunis ja klassinen värivalinta

Joellelta löytyy kauniita asuja, joissa on upeita yksityiskohtia. Esimerkiksi Gladiolius t-paidan hihan nyörit tekevät siitä heti mielenkiintoisen. Tämän t-paidan voi yhdistää helposti vaikkapa nahkahameeseen tai perinteisempiin farkkuihin, käyttötarkoituksesta ja paikasta riippuen.
Hihojen nyörit tuovat hauskan lisän perinteiseen mustaan t-paitaan

Kultaiset korut täydentävät lookin ja sointuvat kauniisti nyörien metalliosiin.

Galdiolius pusero 29,95€

Useissa Joellen vaatteissa juju piileekin juuri hihoissa. Niitä löytyy trumpetti-malleissa, nyöreissä, lyhyinä ja pitkinä. Vaatteissa on suosittu hauskoja ja leikitteleviä boheemeja kuoseja ja leikkauksia on niin monia erilaisia, että jokaiselle vartalotyypille löytyy varmasti jotakin.

Haluan toivottaa sinulle ihanaa pikkujoulukautta. <3 Olkoon se täynnä riemua, ystäviä ja upeaa sametin säihkyä!