Täydelliset ensitreffit


Kaupallisessa yhteistyössä: Yksille.fi
Ei varmasti ole olemassa yhtä ainutta oikeaa tapaa deittailla. Toiset tykkää äidistä, toiset tyttärestä. Täällä Espanjassa asuessamme, olemme käyneet Biisonimafian poikien kanssa erilaisia keskusteluja deittailusta ja olen huomannut että käsitykset ja ajatukset täydellisistä treffeistä vaihtelee TODELLA paljon henkilöstä riippuen. 😀
Esimerkiksi näiden rämäpää kundien mielestä täydelliset ensitreffit olisi sukeltamassa tai kiipeilemässä. Niissä kuulema näkee hyvin toisen luonteen jo yksien treffien aikana. Henkilökohtaisesti sukeltaminen ensitreffeillä ei kuulosta kovinkaan houkuttelevalta.. 😀 Johtuen ehkä myös omasta sukelluskammostani, jonka olen saanut pienenä kun meinasin hukkua. Sukeltaessa ei muutenkaan pääse vaihtamaan ajatuksia ja ainakin mun olisi vaikea kuvitella pääseväni toisen ajatusmaailmaan kiinni veden alla 😀
Minun mielestäni täydelliset ensitreffit alkaisivat pienellä aktiviteetillä. Jokseenkin vähän iisimmällä kuin kiipeily tai sukellus 😀 Se voisi olla vaikka keilausta, Escape room -seikkailu tai luistelua ulkojäillä. Sen jälkeen tulisi hyvä ruoka jossain kivassa ravintolassa ja ilta loppuisi lasillisille tunnelmallisessa coctail-baarissa. Tämä toki edellyttäisi seuralaiselta myös sen, että ajatusmaailmat kohtaisivat ja yhdessä olisi aidosti hauskaa. Jos treffiseura olisi samanalainen kuin aiemmin kertomassani postauksessa, voisi näin pitkistä treffeistä tulla hyvinkin kiusalliset.. 😀

Olen huomannut, että ensitreffeillä ei aina välttämättä saa oikeanlaista kuvaa toisesta ihmisestä. Jos treffit sovitaan vaikkapa kahvilaan, saattaa oleminen ja tutustuminen olla hyvinkin jäykkää jännityksestä. Siksi olisi kiva tehdä jotain aktiviteettiä alkuun, jolloin suurin jännitys laukeaisi tekemisen kautta. Vähän sama kuin jos menee pitämään hyvinvointi päivää yritykseen, parempi hoitaa aktiviteetit ensin ja luento vasta sen jälkeen. Tällöin ihmiset ovat valmiiksi vastaanottavaisempia ja todennäköisesti osallistuvat aktiivisemmin keskusteluun myös luennon aikana. Kun suurin jännitys treffeillä on jätetty esimerkiksi keilaradalle, on keskustelu ja oleminen uskottavammin luonnollisempaa ja rennompaa myös illallisen aikana.
Treeni-treffit ovat myös muodostuneet aikamoiseksi ilmiöksi tässä viime aikoina. Treeni-treffit kuulostavat minusta todella hauskoilta! Mutta ensitreffeiksi en kyllä ehkä valitsisi pelkkää treeniä. Jotenkin ensitreffien aikana sitä haluaisi keskustella ja yrittää saada käsitystä toisesta ihmisestä ja tämän arvoista. Hyvin nopeasti sitä kuitenkin huomaa, onko toisessa sellaista potentiaalia, että kannattaa nähdä uudelleen. Mikäli kiinnostus ensitreffeillä herää, niin voisin hyvinkin sopia treeni-treffit vaikkapa toisiksi treffeiksi.

Vaikka tässä näin äkkiseltään voi romantisoida kuvitelmia täydellisistä ensitreffeistä, luulen kuitenkin, että ne täydelliset treffit muodostuvat kahden ihmisen välillä olevasta kemiasta, ei niinkään ympäristötekijöistä. Jos kohdalle osuu ihminen, joka todella kolahtaa, ei sillä ole tuon taivaallistakaan merkitystä, onko sitä istumassa paikallisessa pikkukahvilassa vai liukastelemassa luistinradalla.
Tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Yksille.fi arvontaan, jossa palkintona Pariisin matka kahdelle, riittää kun käyt julkaisemassa profiilin! Käy kurkkaamassa osallistumisohjeet täältä  ja säännöt täältä.