Kaameimmat treffini koskaan


Kaupallinen yhteistyö: Yksille.fi
Tässä reilun vuoden sinkkupäiviä viettäneenä, olen tutustunut deittailun ihmeelliseen maailmaan. Olen tavannut ja tutustunut uusiin ihmisiin, toisiin ”sillä silmällä” ja toisiin puhtaasti ystävystymis -mielessä. Deittailu on hauskaa ja uusiin ihmisiin tutustuminen rikastuttaa aina jollain tasoilla, vaikkei se johtaisikaan romanttiseen suhteeseen.
Olen käynyt treffeillä henkilöiden kanssa, joihin olen tutustunut ensin jonkun kanavan kautta. Usein keskustelu on alkanut somen kautta ja sen jälkeen siirtynyt muihin kanaviin. Lisäksi olen käynyt ystäväni järjestämillä sokkotreffeillä ja törmännyt salilla mieheen, jonka kanssa kävin myöhemmin juomassa kahvikupposen. Kaikkia näitä treffejä kuitenkin yhdistää se, että jokaisen kanssa olen käynyt ensin keskusteluja viestien välityksellä, ennenkuin viralliset treffit on sovittu.
Mielestäni on helpompaa lähteä treffeille, kun on jonkilainen ennakkokäsitys toisesta ihmisestä. Että on edes vähän päässyt tutustumaan etukäteen viestitellen, mistä toinen tykkää, onko meillä yhteinen huumorintaju ja millaisista asioista hän tykkää keskustella. Jos keskutelut jo viestien välityksellä ovat pelkästään päivän säästä, voi jo treffeistä ennustaa tulevan kiusalliset ja silloin niitä harvemmin tuleekaan sovittua.
Välillä vaikutelma ruudun välityksellä voi kuitenkin pettää. Näin kävi kerran myös minulle. Olin jutellut puolitutun miehen kanssa somen välityksellä ja meillä tuntui klikkaavan hyvin. Minua nauratti hänen juttunsa ja meillä tuntui olevan paljon yhteistä aina liikunnasta eläimiin. Niinpä tuntui luontevalta sopia hänen kanssaan treffit.

Nämä kyseiset treffit toteutettiin illallisen muodossa. Olimme päättäneet mennä syömään menun erääseen ravintolaan. Koko pitkä menu on hiukan riskialtis valinta ensimmäisille treffeille, sillä ruokailu saattaa kestää useita tunteja menua nautiskellessa. Olin kuitenkin niin vakuuttunut miehestä ja siitä, että meillä tulisi olemaan hauska ilta, joten menu tuntui hyvältä idealta.
Tapasimme ravintolassa ja meillä oli aluksi hirveän hauskaa. Nauroimme ja nautimme ruoasta. Pian kuitenkin keskustelun sävy alkoi muuttua.. Yhtäkkiä huomasin, kuinka mies alkoi mielistellä minua. Kaikki mitä sanoin, oli hänen mielestään hauskaa ja mielipiteeni asioista olivat myös hänen mielipiteitään. Sen jälkeen hän alkoi kehua minua vuolaasti, kuinka kaunis ja ylivertaisen älykäs olin. Kehuista ei tullut loppua. Yleensä pystyn ottamaan kehut hyvin vastaan, mutta siinä vaiheessa kun olin ”kedon kaunein kukkanen” ja suunilleen Afroditestä seuraava, alkaa tämänkin tytön kehu-vastaanotto menemään vaikeaksi. Naama punaisena yritin ehtiä kiittelemään häntä samaan tahtiin kohteliasuuksista, kuin mitä hän sarjatulena tykitti suustaan.
Pian huomasin hänen myös tietävän hiukan liikaa elämästäni. Hän tiesi kaiken koirani nimestä ikään, ystävieni nimiä sekä vuosien takaiset harrastukseni. Yhtäkkiä minulle tuli olo että näiltä treffeiltä on päästävä pois. Ja mielellään nyt HETI. Olin päätynyt treffeille super-fanin kanssa. Sinnikkäänä sissinä kuitenkin taistelin treffit loppuun, kiitin illasta ja hyvästelin miehen. Emme tavanneet uudelleen.

Vaikka treffeistä ei syntynytkään vuosisadan rakkaustarinaa ja ensivaikutelma viestitellen petti tällä kertaa, sain kuitenkin hauskan kokemuksen itselleni. Vaikka kyseisten treffien aikana ei paljoa naurattanut, niin nyt muistelen iltaa jo hymyssä suin. Muutaman kerran tätä kirjoittaessani jopa tirskahtelin ääneen. Jääpähän jälkipolville kerrottavaa! 😀
Jotta tutustuminen toiseen ihmiseen olisi helpompaa ja kynnys lähteä treffeille olisi pienempi, on kiva, että on olemassa erilaisia palveluita, joista voi etsiä seuraa ja tutustua ihmisiin. Yhtenä esimerkkinä näistä Yksille. fi -treffisivusto. Heillä on parhaillaan käynnissä kilpailu, josta voi voittaa Pariisin matkan kahdelle. Riittää, että käy julkaisemassa oman profiilin sivuilla ennen 15.11. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄSTÄ.

Touhukasta torstaita! <3