Petollinen, petollinen some..


Tässä juuri istun koneella ensimmäisen messupäivän jälkeen. Tulin suoraan I Love Me -messuilta kotiin, kävin vain nopeasti kaupan kautta hakemassa smoothieita. Smoothieita siitä syystä, että en paljon muuta saa alas tällä hetkellä.
Kuten jo aiemmissa postauksissa kerroin, sain Espanjasta jonkin ihmeen vatsapöpön. Luulin sen aluksi olevan vain ruokamyrkytys, mutta kyllä tässä nyt taitaa jostain muusta olla kyse. Mun oireet on vaihdellut tosi paljon ja päiväkohtaisesti. Hetken on tosi hyvä olo ja sitten taas mahaa koskee niin että joutuu makaamaan kippurassa. Tätä on nyt kestänyt se about puolitoista viikkoa ja pikku hiljaa alkaisi kyllä riitäämään tälle tytölle.
Tajusin tässä hetken omaa somea tutkineena, että mun somehan on viimeiset puolitoista viikkoa antanut ihan väärän kuvan kaikesta! On näyttänyt siltä että olen vaan paistatellut aurinkoa ja käynyt juoksentelemassa rannoilla. Sitten vähän Marbellaa väliin ja töihin Suomeen. Haha, voi kun se toinenkin puoli olisi ollut nähtävillä! Olisi tullut vähän erilainen kokonaiskuva kaikesta.
Tälläkin hetkellä mun maha on sen näköinen että olen 7 kuulla raskaana ja vähän väliä tulee kauheita kramppeja. Messupäivästä selvisin kuitenkin hyvin, suorastaan yllättävän hyvin. Välillä saan vähän kunnon ruokaakin alas, mutta pääasiassa aika pienillä ja helpoilla syömisillä (kuten hedelmät ja smoothiet) olen joutunut menemään.
Juttelin tutun lääkärin kanssa, joka epäili, että kyseessä on kampylobakteeri. Se saattaa kestää tälläisinä kouristuksina jopa kaksi viikkoa. Mulla siis olisi kai puolisen viikkoa hommaa vielä jäljellä, jos taudin kuvausta on uskominen. Ja kun mulla ei ole kuumetta niin sitä ei sitten kai hoideta juurikaan mitenkään, odotellaan vain että kroppa hoitaa homman.
Samalla kun tässä pohdin, kuinka vääristyneen kuvan somessa mun kuluneesta viikosta on saanut, tuli itselleen taas hyvä muistutus koko somesta. Vaikka aivan tasantarkkaan tietää kuinka paljon totuus vääristyy niin omassa kuin muidenkin some-kanavissa, sen sitten kuitenkin sitä selaillessa meinaa unohtaa. Kukapa sinne nyt niitä tyhmiä hetkiä lataisi? Ketä kiinnostaa kun makaa mahakrampeissa sängynpohjalla? Huomattavasti mielenkiintoisempaa on katsoa/näyttää upeaa beachia lenkkarit jalassa.
Some on ehdottomasti hyvä tapa pitää yhteyttä ystäviin, etsiä inpsiraatiota ja pitää itselleen päiväkirjaa. Kunhan vaan muistaa pitää ne pienen pienet kriittiset silmälasit päässä sitä selaillessa. 🙂

Parhainta perjantai-iltaa! Huomenna jatketaan messuilua (toivottavasti mahalla on hyvä päivä!) ja illalla menenkin sitten Posseen vieraaksi. Adiooos!