Jottei menisi ihan liian hyvin..

Jottei tässä nyt ihan liian hyvin asiat menisi, niin täällä lähettelee palmujen alta terkkuja yksi mahavaivainen. Ensimmäinen päivä kohteessa alkoikin vähän liian lupaavasti: aamulenkillä ihanissa rantamaisemissa ja herkullisella terveysaamupalalla paikallisessa aamiaispaikassa. Kaikki tuntui täydelliseltä. KUNNES muutama tunti aamiaisen nauttimisen jälkeen alkoi tulla hitusen huono olo. Ajattelin, että ei tässä mitään, varmaan vähän reissuväsymystä ja kyllä se ohi menisi kun vähän söisi ja ottaisi iisisti.
No kaksi päivää kauheita mahakramppeja vaihtui sitten viime yönä täydelliseen tyhjennykseen ja nytkin on aika etova olo. Ja juuri kun ehdin tuuletella tänään aamulla, että puolikas omena ja pieni puuroannos pysyy hienosti sisällä jouduin nielemään sanani. Kovakaan nieleskely ei tässä kohtaa auttanut, kun puuro lensi kauniissa kaaressa ulos.

Nyt istun terassilla ja koitan kiriä kiinni työjuttuja, joita jäi parin viime päivän aikana tekemättä. Olo ei todellakaan ole kuin voittajalla, mutta kaipa se nyt tästä lähtee paranemaan päin. Meillä olisi vaikka mitä kivoja häppeningejä täällä viikonloppuna, kuten kitesurfingin Espanjan mestaruuskisat. Ne järjestetään aika lähellä aluetta, jossa me asumme ja siksi harmittaa että menee itsellään vaan lölliessä sängynpohjalla.
Onneksi tämä ei ole viikon lomamatka, josta kyllä harmittaisi viettää useampi päivä toipilaana. Kun tietää että meillä on täällä useampi kuukausi aikaa touhuta ja tutkia, niin jotenkin mieli pysyy tyynenä, vaikka tämmöinen suhteellisen sähikäinen noin muuten olenkin 😀
Nyt kun olen ollut tässä pystyssä about puolitoista tuntia läppärillä niin alkaa taas tulla semmoinen olo, että pitäisi päästä makaamaan. Kaipa se pitää kuunnella kehoa ja antaa itselle nyt lupa huilia ja tehdä duuneja pienissä osissa. Jotenkin vaan tykkään olla tehokas ja tehdä asiat kerralla kunnolla, eikä pienissä osissa.
No näillepä ei voi mitään. Nyt siirryn hetkeksi taas takavasemmalle makuuhuoneen puolelle pötköttelemään. Toivottavasti teidän perjantai 13. Sujuu siellä vähän mukavemmissa merkeissä. 😉
Ps. Tänään Elixir tv5:llä klo 17:00. Jaksossa selviää kuka voittaa Elixir trail runin ja jokaisessa jaksossa myös mun suunnittelema treeni, jota voi treenata opastetusti läpi ohjelman. Uusinta sunnuntaisin klo 14.