Eviva Espanja!


Hola chicas y chicos! Vihdoin ja viimein olemme päässeet kohteeseen ja täällä paistatellaan nyt elämää Espanjan auringon alla! Eipä sujunut tämäkään reissu ihan täysin kommelluksitta, vaan aika monen mutkan ja koukkauksen kautta tänne päädyttiin 😀 Mutta ihan parasta toisaalta päästä uusiin seikkailuihin! Me tultiin tänne Kaitsun kanssa jo etupeltoon ja Janne ja Tupe saapuvat paikalle ensi viikolla. Me spotataan täältä jo hyvät kuvauspaikat valmiiksi, käytiin hoitamassa auto ja kämppä kuntoon ja nyt tutustutaan alueeseen. Tai no Kaitsu nyt tuntee Tarifan aluetta ihan kohtalaisen hyvin, täällä useamman kerran käyneenä. Mä olen itse käynyt täällä vain päiväreissulla viime keväänä kun olin kuvausmatkalla ja purkitettiin surffi-matskua.
Kaitsun kanssa on kyllä ollut tosi kiva matkustaa. Meillä ei siis tosiaankaan kaikki ole mennyt käsikirjoituksen mukaan, vaan olemme joutuneet tekemään monia mutkia ja koukkauksia matkalla, mutta hyvällä ja rennolla seikkailumielisellä asenteella olemme selvinneet hienosti aina lopulta määränpäähän saakka. Meillä kummallakin on vähän semmoinen asenne, että pienet vastoinkäymiset vain johdattaa uusiin seikkailuihin, joita voi sitten nauresekella jälkikäteen. Nytkin päädyttiin Malagaan vaeltamaan kukkuloille, onnistuimme eksymään ja lopulta löysimme itsemme KFC:stä yrittämässä tilata jotain edes semi-terveellistä ruokaa. 😀 Viimein pääsimme sitten eilen matkaan (meidän oli alunperin tarokitus päästä perille jo heti maanantaina kun lensimme tänne) ja lopulta kämpille.

Meillä on aivan super-kiva kämppä täällä. Tarifa on muutenkin aivan ihana rento surffipaikka, jossa tosiaan saa painella ihan huoletta tukka pystyssä släbäreissä ilman vinoja katseita. Näin äkkiseltään vaikuttaisi myös, että vähän soveltamalla pystyn pysymään täällä aika hyvin omassa ruokavaliossani, jota olen yrittänyt noudattaa nyt jo jonkin aikaa, kuitenkin rennolla otteella. Lähikaupastamme saa todella hyvännäköisiä tuoreita meren herkkuja ja hedelmät ja kasvikset ovat laadukkaita ja fressejä. Ruoka on täällä huomattavasti halvempaa kuin Suomessa, joten elämisen kulut kyllä tipahtavat täällä aika reippaasti.
Kävin tänään aamulla juoksemassa rannalla ja tutustumassa lähialueeseen. Ranta oli aivan ihana aamutuimaan kun aurinko vasta sarasti vuorien takaa ja koirat juoksivat ja temmelsivät pitkin hietikkoa. Harri ei ole vielä täällä, sillä tulen käymään Suomessa jo ensi viikolla viikoksi hoitamaan työjuttuja. Ohjelmassa on mm. Elixirin kuvauksia (jonka uudet jaksot muuten pyörii nyt telkkarissa perjataisin klo 17:00), I Love Me messujen juonto, Selviytyjyien promokuvaukset ja muutamat pienemmät kuvaukset. Kun saan nuo hoidettua niin lennämme Harrin kanssa sitten yhdessä Espanjaan. Harri tulee niin nauttimaan olostaan täällä, se on ihan aurinko fani! En ole kyllä ennen törmännyt koiraan, joka oikein hakeutuu aurinkoon. Aina kun kotonakin aurinko paistaa lattialle, niin Harri menee pötköttämään juuri siihen aurinkoiseen kohtaan. Varsinainen auringonpalvoja 😀

Tänään mulla on ohjelmassa videoiden editointia HussiTubeen ja sitähän piisaa. En ole ehtinyt yli viikkoon editoimaan 0llenkaan, sillä kuvasimme viime viikon Biisonimafiaa ja minulla oli vielä kädet täynnä töitä tänne lähdön kanssa. Matskua olisi kasassa jo kolmeen videoon ja kahteen treeniin, kun vaan ehtisi tekemään ne 😀 Tässä pitää kohta varmaan palkata apukäsiä edittiin, sen verran paljon saan itse istuskella koneella jo muutenkin 😀 Kuvaukset Biisonimafiaan me saadaan täräytettyä käyntiin kunnolla sitten kun palaan Suomen visiitiltä. Sitten alkaa matskua tulla ovista ja ikkunoista 😉
Nyt mä jatkan muita hommia. Aurinkoiset terveiset Suomeen. <3