Miksi on niin vaikea relata?


Niin. Miksi se onkaan niin vaikeaa? Tuntuu että mitä enemmän on menossa, sitä vaikeampaa on pysähtyä edes hetkeksi ottamaan iisisti. Sitä jotenkin vauhti tempaa niin mukaansa, että ei meinaa jalat tai mieli pysähtyä. 😀 Tai ainakin se on tosi haastavaa.
Oon mennä höheltänyt kuluneen syksyn sellaisella vauhdilla, että välillä on meinannut päätä vähän huimata. Mutta mulla on kuitenkin ollut ihan sairaan hauskaa! Vaikka paikkakunnat ja maatkin ovat vaihtuneet hyvinkin tiuhaan tahtiin ja siinä samalla olen tuottanut koko ajan matskua niin blogiin kuin nykyisin myös Tubenkin puolelle, niin jotenkin mulla ei edes ole ollut tarvetta pysähtyä tai höllätä. On vaan ollut niin hyvä flow koko ajan.
Nyt kuitenkin olin viime viikonloppuna Turussa ystäväni luona viettämässä tyttöjen iltaa. Jätin läppärin nurkaan ja vaihdoin biletopin päälle (okei, sen verran olin ”töissä”, että pokkari kulki osittain menossa mukana ja siitä tulossa vlogiin myöhemmin matskua). Ja se on jännä, miten uudesti syntynyt olo voikaan yhden rennon viikonlopun jälkeen tulla! Mä olin ihan unohtanut, miltä tuntuu oikeasti relata. Vitsit, että meillä oli hauskaa! Illan aikana sujahti naamaan viinilasi jos toinenkin (ei nyt ihan kirjaimellisesti) ja nauru raikasi. Kävimme syömässä hyvin ja pyörähtämässä ihan rehellisesti rimpsalla.

 
 

Ongelmahan tässä on siis tähän saakka ollut siinä, että mä olen ollut niin huumassa omista duuneistani, etten jotenkin edes osannut kaivata relaamista. Mutta nyt kun pääsin taas tyttöjen käkätysiltojen makuun, jäin jotenkin ihan odottamaan, että koska päästään taas seuraavaksi nauttimaan mimmien kanssa ilman että on kiire jonnekin tai jokin velvollisuus kutsuu. Näitä lisää kiitos 😀
Seuraavat tyttöjen illat taitaa kuitenkin mennä vuoden vaihteen tienoille, sillä me startataan ryhmä rämän, eli Biisonimafian kanssa kanssa Espanjan auringon alle viikon päästä. Sitä ennen pistetään pari uutta sketsiä täällä Suomessa ja Tukholmassa purkkiin. Vitsit että odotan tuota reissua kuin kuuta nousevaa! Mä oon niin valmis lähtemään tutkimaan Espanjaa, hakemaan uusia kokemuksia ja ennen kaikkea tekemään teille siistiä matskua niin tänne blogiin kuin Tubeenkin, mutta ennen kaikkea sketsien puolelle!

 

Nyt on kuitenkin tämän päivän osalta hommat Helsingissä kasassa. Kuvasimme aamulla muutamaa Elixir -jaksoa, nyt pidin parin tunnin kotitoimiston ja nyt olisi aika laittaa kimpsut ja kampsut kasaan, napata Harri kainaloon ja hurauttaa Punkaharjulle.
Harmaasta säästä huolimatta energistä alkanutta viikkoa kaikille! <3