Bloggaajien brunssi


 
Eilen aamulla meille Idealistan bloggaajille järjestettiin Allerin tiloissa kerrassaan ihana aamutilaisuus. Kävimme läpi bloggaamiseen liittyviä asioita ja nautimme terveellistä brunssia. Paikalle oli saapunut niin Idealistalaisia kuin Ellen puolellakin kirjoittavia bloggaajia, unohtamatta tietenkään Hannesta, joka on juuri aloittanut bloginsa miesten puolella Baanalla!
 

 
Oli jotenkin ihan super-inspiroivaa nähdä muitakin bloggaajia ja erityisesti ”toisilta aloilta”. Olen itsekin kiinnostunut pukeutumisesta ja erilaisista muoti- sekä kauneusjutuista, joten silmä kovana tarkkailin toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia, joita lipui neukkariin paikalle. Sanotaanko, että itsellleen tuli hiukan semmoinen ”kuka ei kuulu joukkoon” -fiilis, kun toinen käsi oli paketissa ja se juurikin rajoitti niin omaa pukeutumista kuin laittautumista. No, olin minä kuitenkin saanut hiukset harjattua ja hampaat pestyä 😀 Haha!
 

Erilaiset nuoret… 😀

 
 
Ihanat naiset Strictly Style blogin kirjoittaja Hanna ja Metti Forssel

Aamupäivän aikana kävimme läpi mm. statistiikkaa, analytiikkaa, hakukoneoptimointia ja paljon muita hyödyllisiä asioita. Jotenkin sitä oli luullut itse olevansa perillä näistä asioista, mutta kyllä taas tuli niin paljon uutta asiaa, että oksat pois! Oli kuitenkin lohduttavaa huomata, että myös muilla oli samanlaisia fiiliksiä, kuin vain itselläni 😀
Nautimme koulutuksen aikana hedelmiä, smoothieita, salaatteja ja tietenkin KAHVIA. Kahvia all day every day 😀 Oli kiva, että brunssissa oli huomioitu erilaiset ruokavaliot ja ruoat olivat terveellisiä. 🙂
 

 

 
Nyt mä aloitan raivosiivoamisen. Siinä onkin sitten työnsarkaa, nimittäin täällä kämpässä vallitsee aivan kauhea kaaos. Mulla on vielä Maltan kamat purkamatta, monet kuvauskamat purkamatta ja villakoirat (muutkin kuin Harri) pyörii jaloissa. Ja kun toinen käsi on käytännössä pois pelistä niin tässähän tämä loppupäivä sitten meneekin 😀
Aurinkoista lauantaita kaikille! <3