Parhaat synttärit


Täällä on palailtu takaisin Suomen kamaralle ja paluu omiin rutiineihin tuli todellakin rytinällä. Saavuimme Suomeen tiistaina iltapäivästä ja duunit alkoi rullaamaan saman tien. Tiista-ilta meni meilejä purkaessa, jossa en tosiaan päässyt lähellekään maalia. Eilen puolestaan vedin kahdet pitkät kuvaukset ja yhteensä kuvausten saldona oli n. 12h. Tänään kävin kolmannessa tatuoinninpoistoleikkauksessa ja nyt olenkin sitten käsi tönkkönä muutaman päivän. Vitsit että mä en malttais huilata! Tatuointi on enää pientä palaa vailla pois, joten kyllähän tämä on sen arvoista, mutta nyt taas tämä himmailu ja paranteluvaihe meinaa ottaa kupolin päälle 😀 En tajua milloin musta on tullut näin huono relaaja! Alkaa heti turhauttaa kun pitäisi istua paikallaan eikä pääse kunnolla liikkeelle.
No onneksi päivät menee nopeasti kun on tekemistä. Mun saikkuhan tosiaan alkaa huomenna koulutuksella ja kuvauksilla.. Hahah! Tämä kirjoittelu ja editointi on tosin kohtalaisen hidasta hommaa tällä hetkellä kun toinen käsi on melkeinpä kokonaan hartiavaralla liikuteltava.. 😀 Voi olla hierojalle hommia jahka pari päivää tällaista settiä vedän.
Nyt kuitenkin vielä pieni paluu Maltan auringon alle!
Mä tosiaan vietin Maltalla synttäreitä ja mittariin kilahti nyt 26-vuotta. Aloitimme synttäripäivän 30minuutin intervallitreenillä, joka muuten on nähtävissä mun Youtube -kanavalla. Treenin jälkeen kävimme nauttimassa herkullisen hotelliaamiaisen, jonka kasasimme ihan vimpan päälle. Puristimme mm. itse appelsiineista mehun ja teimme siitä ”vissy-mimosat”.  Eevi oli järjestänyt mulle yhdessä Maltalla asuvan ystävämme Jussin kanssa aivan ihanan yllätyksen! Mä nimittäin sain kukkia huoneeseen ja kimppu oli aivan mielettömän kaunis, oikein Suomen väreissä! Teimme vähän duunia päivän aikana ja kävimme toisella treenillä. Ja toki ehdimme lokoilemaan myös altaalla 😉

Juuri kun luulin että yllätykset olivat ohi, Eevi paljasti hoitaneensa minulle spa-hoidon, joka oli hieronta. Hieronta oli ihan äärimmäisen hyvä veto tuohon väliin kun oltiin kuitenkin treenattu suhteellisen kovaa koko reissu. Vaikka kyseessä olikin spa-hieronta, niin tällä kertaa se ei tosiaankaan ollut pelkkää hipsuttelua, vaan ihan kunnon hieronta, jossa kipeimmistä kohdista meinasi olla vedet silmissä kun hieroja näytti lihaksille vähän kyynärpäätä.
Juuri kun ajattelin, että yllätykset olivat ohitse, niin huoneeseemme koputettiin jälleen. Ajattelin että Eevi on TAAS järjestänyt jonkun yllätyksen. Menin avaamaan ja lähetti toi kerrassaan kauniin ruusukimpun, suklaata ja shampanjaa. Ei muuten meinannut tulla hymystä loppua kun jo toinen kukkakimppu lisukkeineen lipui huoneeseemme 😀 En meinannut ensin uskoa, etteikö Eevillä olisi näppejään tässä pelissä. Pian kuitenkin huomasin kimpun mukana tulleen kortin, joka paljasti lähettäjän olevan ulkomailla asuva ystäväni. Hän oli kysynyt minulta aiemmin viikolla suosituksia hotelleista Maltalla, koska ”oli tulossa työmatkalle” Maltalle. Samalla hänelle selvisi siis meidän hotelli ja niinpä hän oli tilannut ruusut, suklaat ja shamppiksen. En voi kun huokaisten ihastella minkälaisia ihmisiä ja ystäviä mulla on elämässäni. Parhaat synttärit ikinä.

Päivän päätteeksi menimme vielä erääseen tilaisuuteen nauttimaan kolmen ruokalajin illallisen yhdessä ystävämme Jussin kanssa. Parasta seuraa, hyvää ruokaa huikeissa puitteissa ja lämmössä. Pari hyvää treeniä, poolia, duunia, rupattelua, naurua ja kylpy shampanjalla. Enpä keksi mitään miten olisi voinut synttärini paremmin viettää. Olen niin kiitollinen näistä ihmisistä ympärilläni. <3
Näihin muisteloihin päätän tämän (piti ihan tarkistaa päivä kalenterista) torstai-illan turinan ja rupean etanavauhtia käymään läpi uusia videomatskuja mitä on tullut kuvailtua. Tähän edittiin voi mennä ihan muutama tovi.. 😀 Palaamme astialle!