30min aineenvaihdunnan boostaaja cardio

 

 
Terkkuja Maltalta! Me tultiin tänne viikoksi Eevin kanssa nauttimaan lämmöstä, viettämään mun synttäreitä ja tekemään duunia.  Lennettiin tänne eilen perinteisellä lennolla millä aiemminkin, eli 5:50 koneella. Meistä kumpikin oli ehtinyt saamaan vain kaksi tuntia unta palloon edellisenä yönä, joten eilinen meni aika pöhnässä. Päätettiin siis suosilla skipata eilen treenit ja keskityttiin vaan olennaiseen, eli rentoiluun. Tänään aloitettiin aamu sitten jo treenillä, joka totta totisesti tuli tarpeeseen kun eilen väsypäissään vedettiin nätit karkki- ja jätskiöverit illalla ennen nukkumaan menoa 😀 Tai no määrällisesti ei syöty ihan mitään megamättöä, mutta siltä se kyllä kropassa vähän tuntui kun ei taas ollut tottunut sokeriin saatika maitoon. No mutta kyllä tänään aamulla jalka kulki juoksumatolla 😀
Tässä mun tämän aamuinen treeni, joka sopii hyvin kenelle tahansa, sillä vauhtia säätelemällä tästä saa hyvän intervallitreenin ihan kuka tahansa. Treeni kestää tarkalleen ottaen 29min + loppuverryttely/jäähdyttely. Tällä treenillä saa hyvin käynnistettyä aineenvaihdunnan jylläämään heti aamusta ja olo on virkeä, kun saa kropan liikkeelle. Itse tein treenin tyhjään vatsaan (tai no tyhjä se ei kyllä eilisistä herkuista ainakaan ollut, haha!) ja siksi 30min on juuri sopiva pituus treenille. Lyhyt ja ytimekäs, niinkuin tekijänsäkin!
Ohjeet:
Säädä juoksumaton kaltevuuskulma vähintään 1%. Itse laitoin sen 2%.
Alkulämmittely, 10min

 • 5min reipas kävely
 • 5min hölkkä

Treeni, kierros 1

 • 1min sprintti 70% maksimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 80% makimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 90% maksimista

2min palautus
Treeni, kierros 2

 • 1min sprintti 75% maksimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 85% maksimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 95% maksimista

2min palautus
Treeni, kierros 3

 • 1min sprintti 80% maksimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 90% maksimista
 • 1min palautus
 • 1min sprintti 100% maksimista

 
Loppuverkka 5min kevyt hölkkä ja 5min kävely ja ravistelu.
Ja sitten ei muutakuin kokeilemaan! Me tultiin just päivän toiselta treeniltä. Mulla oli vuorossa yläkroppaa ja Eevi hyökkäsi jalkojen kimppuun.