Ruokakassin sisältö ja hinta

Nyt kun olen halunnut karsia ylimääräiset turhakkeet pois kaapeistani, niin katson aika tarkkaan myös mitä kaupasta lähtee mukaan. Ja aika nopeasti tässä onkin juurtunut jo mitä ostan ja kauppareissut sujuvat hyvinkin nopeaan kun ei tarvitse mietiskellä että mitähän tänään söisi. Tässä viimeisimmän kauppareissuni saldoa.
2x Kalkkunan fileepihvi
2x broileri jauheliha
2x lehtikaalipussi
2x kananmunapaketti
3 kurkkua
1x naposteluporkkana pussi
3x miniluumutomaattirasia
1x Oatly kahvi kaurajuoma
2kpl avocado
 
+ Salaattibaarista iso salaatti illalliseksi.
 

 

 

 
Mulla oli kotona jo valmiina pakkasessa (I know I know!!) useampi pussi erilaisia wokkivihanneksia, joten niitä mun ei tällä kertaa tarvinnut erikseen ostaa. Myös riisiä, riisikakkuja, kaurahiutaleita, kaurajogurttia ja marjoja löytyi jo entuudestaan.
Ostokseni maksoivat yhteensä 60,67€. Ison osan tuosta hinnasta haukkasi valmissalaatti, joka kustansi melkein 12€. Eli noin 49€:lla ostin itselleni 5 päivän ruoat. Toki jotain täydennyksiä pitää kesken viikonkin hakea, mutta ne on sitten ihan muutaman euron juttuja (kurkkua, tomaattia, salaattia tms).
Näin nopealla ja lyhyellä matikalla (ei tosiaan ollut mun vahvuuteni koulussa, mutta ehkä juuri ja juuri tähän laskutoimitukseen kykenen) päivähinta näillä eväillä on alle 10€, tarkalleen ottaen 9,8€. Mielestäni tuo on aika kohtuuhintainen raha päivässä laittaa syömisiin. Toki tässä nyt pitää taas muistaa, että mulla oli niitä vähän kalliimpia juttuja ja valmiina kotona, kuten marjat ja kahvi esimerkiksi, mutta kuitenkin. Jos nämäkin olisi pitänyt ostaa kaupasta niin tuohon voisi muutaman euron per päivä laskea lisää.
Terveellisesti syöminen ei siis välttämättä ole kallista. Perus ainekset ja tavallinen kotiruoka kun toimii vallan mainiosti!
Mahtavaa maanantaita! 🙂