Yrittäjyys omasta näkövinkkelistä

Tänään vietetään yrittäjän päivää. Ihan hauska, että meille on ihan oma päivänsä kalenterista, vaikka rehellisyyden nimissä tämä meinasi mennä minulta kokonaan ohi. Kirjoittelinkin jo tuossa jokin aika sitten omasta työstäni ja millaista se oikein on. Se on todella vaihtelevaa ja siinä on niin hyvät kuin huonot puolensakin. Näin yrittäjän päivänä haluan kuitenkin keskittyä vain niihin positiivisiin, jotka osuvat omalle kohdalleni ja omaan työhöni. Alla 5 parasta asiaa olla yrittäjänä.
1.Yrittäjyydessä on mahtavaa se, että saa itse valita omat työaikansa. Ja jos oikein hyvin käy, niin on jopa mahdollista pitää vapaapäiviä ja lomia silloin, kun itsestään siltä tuntuu. Työpäivänsä voi aloittaa vaikka 11:00 tai samantien 6:00. Vastaavasti tarvittaessa on mahdollista pistää pillit pussiin jo hyvissä ajoin iltapäivällä.
 

 

 
2. Yrittäjyys opettaa omatoimisuutta. Yrittäjänä on vastuussa monesta asiasta ja omista töistään. Sitä on itsensä oma pomo, joka jakelee ohjeet ja käskyt. Hyvin tehdystä työstä saa taputtaa itseään olalle tietäen, että on itse hoitanut homman kunnialla maaliin.
 

 
3. Yrittäjyys ei sido yhteen paikkaan tai aikaan. Voin pakata läppärit ja kamerat laukkuun ja suunnata vaikka palmun alle tekemään hommia. Matkaillessa kokemusta ja näkökulmia karttuu.
 

 
4. Yrittäjänä tapaan mahtavia ihmisiä. Työni on niin monipuolista, että saan tutustua eri alojen ammattilaisiin ja oppia heiltä aina jotain uutta. Joskus työni vie mukanaan kaivinkonealalle, toisena päivänä olen kuvauksissa nyrkkeilyn Euroopan mestarin kanssa.
 

 

 

 

 

 
5. Yksikään päivä yrittäjänä ei ole samanlainen. Kun työni on monipuolista ja vaihtelevaa, pysyy mielenkiinto ja hyvä tekemisen meininki koko ajan yllä.
 

 

 
Näihin sanoihin ja tunnelmiin haluan toivottaa kaikille kanssayrittäjille menestyksekästä yrittäjän päivää!