Kun ääni ratkaisee

Kaupallinen yhteistyö: Denon
Kuten eilen lupailin, niin tänään kerron vähän uusista kuulokkeista, jotka olen saanut testiin. Mulla on pitkään ollut treeneissä käytössä semmoiset isommat kuulokkeet, joissa on kyllä ollut ihan hyvä äänenlaatu. Ainut mikä mua on niissä häirinnyt, on pitkin naamaa ja käsiä kimpoileva piuha, joka erityisesti juoksulenkeillä tuppaa vääntäytymään tielle ihan kuin kiusallaan. Olenkin koittanut kaikkia mahdollisia virityksiä aina paidan alta pujottamisesta simppeleihin solmuihin, mutta mikään näistä ei ole tuonut mulle täydellistä vapautta treenissä.
Sain testiin Denonin AH-C160W langattomat sporttikuulokkeet. Ja pakko tunnustaa heti rehellisyyden nimissä, että saatoin aluksi olla vähän skeptinen kuulokkeiden suhteen, sillä en ole koskaan pitänyt kuulokkeista, jotka ”työnnetään” korvaan sisään korvatulpan lailla. Toki olen ymmärtänyt, että näin saadaan ääntä vaimennettua hyvin ja minimalisoitua ympäristön melua, mutta joka kerta kun olen vastaavia kuulokkeita kokeillut, ne ovat sinkoilleet pois korvistani alta aika yksikön. Nyt kuitenkin rohkeasti tartuin kuulokkeisiin ja nappasin ne testiin.
 

 

 
Ensimmäinen positiivinen kokemus tuli jo heti kun asensin kuulokkeet päähäni. Ne eivät tuntuneetkaan lainkaan epämiellyttäviltä, niinkuin jotkin vastaavat kuulokkeet, joita olin aiemmin kokeillut. Nehän jopa pysyivät päässäkin, eivätkä pompsahtaneet ensimmäisen liikahduksen jälkeen pois korvista! Alku oli siis enemmän kuin lupaava.
Seuraavaksi hyökkäsin asennuksen kimppuun. Olen ihan sairaan huono kaikissa elektronisissa laitteissa ja välillä yksinkertaisimmatkin ohjelmistopäivitykset saavat tällä neidillä sormen suuhun. Kuulokkeiden ja puhelimen yhdistäminen oli kuitenkin niin helppoa, että jopa mun mummoni osaisi tehdä sen. Unohdetaan nyt tässä kohtaa se, että mummo mm. käyttää snapchatia ja on instagramissa.. No anyway, Käytännössä katsoen, asennuksessa ei tarvinnut muuta tehdä kuin laittaa kuulokkeet päälle, avata puhelimen bluetooth -valikko ja parittaa laitteet. Kas noin, kuulokkeet on käyttövalmiit! Helppous oli jo toinen positiivinen kokemus.
 

 
Kuten aiemmin mainitsin, olin ollut vähän skeptinen tämän mallisista kuulokkeista. Epäilin itseasiassa aika paljonkin, että kuinka tällaiset kuulokkeet pärjäisi äänenlaadussa omille vanhoille jötköilleni. Kun täräytin ensimmäistä kertaa musiikit tulille tuliterillä kuulokkeilla niin jouduin ehkä ottamaan muutaman taka-askeleen. Siis wow! En olisi ikinä uskonut että moisissa kuulokkeissa voi olla niin ensiluokkainen ääni! Basso toimii todella hyvin (mulle ihan super-tärkeä ominaisuus kuulokkeissa, etenkin kun teke spinniä, niin pitää olla biitit hallussa!) ja äänenlaatu on muutenkin kirkas. Mun ei myöskään tarvinnut heittää ääntä kaakkoon ja tuhota näin ollen viimeisiäkin kuulonrippeitäni (kiitos vaan korvatulpattomat festarit), sillä kuulokkeet itsessään blokkasivat ympäristön äänet lähes täysin.
Seuraavaksi oli aika viedä kuulokkeet tositoimiin. Ensimmäisenä päätin laittaa kuulokkeet todelliseen pistokokeeseen: spinningiin. Spinnissä mulla ainakin lentää hiki siihen malliin, että aina ei voi olla ihan varma tunnin jälkeen, että oliko automaattinen sammutusjärjestelmä kytkeytynyt salilla päälle, vai onko joku vain saanut suorastaan kuninkaallisen hien pintaan. Läpi tunnin hikoilin kuin pieni sika ja menin pääosin tunnin jalkojen päällä, jolloin liikettäkin tuli enemmän. Jouduin korjaamaan kuulokkeita ainoastaan kerran toiselta puolelta. Muun salin toiminta oli mulle ihan pimennossa ja olin aivan omassa kuplassani spinnipyörän selässä. Ensimmäinen testi siis selvitetty!
 
 

 

 

 
Toisena päivänä vein kuulokkeet romanttiselle iltajuoksulle yhdessä Harrin kanssa. Tämä oli varmasti toinen suhteellisen vaativa koe ja mielenkiinnolla odotin, miten kuulokkeet sen läpäisisivät. Juostessa tulee selkeästi enemmän tärinää ja pomputusta kuin spinnissä tai salitreenissä, joten nyt kuulokkeiden istuvuus todella vietäisiin äärirajoille. Siinä vaiheessa kun hiki alkoi tulla pintaan ja juoksutahti kiristyi, mulla alkoi toinen puoli kuulokkeista vähän väliä tippumaan matkasta. Ajattelin, että mikä hemputti tässä nyt on kun toinen pysyy paikallaan niin mallikkasti ja vain tämä toinen lentää mäkeen ihan omia aikojaan. Päätin selvittää missä toispuoleinen vika voisi mahdollisesti olla heti kotiinpäästyäni.
Kuulokepaketin mukana tuli 4 erikokoista silikonista vaihtopäätä (XS-L) ja päätin testata näitä. Kokeilin muutamaa eri kokoa korvaan ja lopulta päädyin M-kokoon, joka istui korvaan hyvin. Tajusinkin, että mun korvani näköjään vaativat vähän erikokoiset tulpat, eli ei tässä täysin symmetrisiä näköjään korvista ainakaan olla 😀 Mutta siksi onkin näppärää, että tämmöinen on huomioitu tuotteessa, koska kukaan meistä ei ole samanlainen, meille kaikille ei sovi samat mallit ja koot ja sitten on vielä meitä, jotka vaativat kahta eri kokoa yhteen päähän.
 

 
Kuulokkeilla pystyi kuuntelemaan yhtäsoittoon reilu 4h. Sinänsä aika on aika lyhyt, mutta näillä äänillä olen valmis tinkimään pidemmästä soittoajasta. Kuulokkeet on helppo ladata, senkun tökkää piuhan seinään ja siinä ne lataavat itsekseen. Iso plussa kuulokkeissa on se, että ne ovat vedenkestävät, eli näillä voi treenata kovemmassakin sateessa PLUS ne pystyy pesemään hanan alla! Tää on ainakin mulle tosi tärkee juttu, ei kauheasti tee nimittäin mieli työntää korvaan likaisia ja hikisiä kuulokkeita.. Etenkään kun se hikoilun taso treeneissä on jotain ihan uskomattoman Niagarallista.
Denonin kuulokkeista löytyy myös sisäänrakennetut ohjauspainikkeet, eli äänenvoimakkuutta ja pausea voi säädellä suoraan kuulokkeista. Niissä on myös vastauspainike puheluille. Ja sitäpaitsi, nyt kuumimpiin trendeihin kuuluu ”kävelypalaverit”, joten nyt senkin voi tehdä handsfreenä ilman ympäristön ylimääräistä meluhaittaa. 😉
Kuulokkeet oli ehdottomasti positiivinen kokemus! Nämä tuli mulle käyttöön jäädäkseen. Ihan kokonaan mä en vielä mun piuhallisista molo-kuulokkeista luovu, mutta kyllä niiden käyttö jää nyt selkeästi taka-alalle näiden langattomien äänienkeleiden myötä.
 

 
Nyt sulla on mahdollisuus voittaa itsellesi nämä Denonin AH-C160W kuulokkeet (arvo 159,90€)! Kommentoi tämän postauksen loppuun miksi juuri sun pitäisi voittaa nämä kuulokkeet (muista jättää oikea sähköpostiosoitteesi kenttään!) ja näppärät sporttikuulokkeet voi olla sun! Osallistumisaikaa on yksi viikko (osallistuminen loppuu su 3.9 klo 10:00). Onnea arvontaan!
Jos arpaonni ei osu kohdalle, niin Denonin kuulokkeita saat myös hommattua itsellesi täältä ja täältä.

Kommentit (651)

 1. Senja Hakkarainen
  klo 01:09

  Itselläni on tällä hetkellä piuhalliset kuulokkeet ja ne piuhat on aina tiellä, langattomat tulisi suorilta käyttöön.

 2. Tuulia Kallioniemi
  klo 06:52

  Sama vika rahikaisella eli hikoilun määrä on suuri. Lisäks noi piuhat on aina tiellä. Pidempään oon jo halunnut testata langattomia kuulokkeita, mutta en oo uskaltanut sijoittaa rahoja, ku oon pelkäny ettei pysy korvissa. Kiitos siis testistä.

 3. Janina
  klo 07:21

  Olis ihan mahtavaa saada kuulokkeet, monesti on tullut katsottua samantyylisiä mutta ovat jääneet kauppaan hinnan takia (opiskelija täällä) . Itse tulee lenkkeiltyä ja urheiltua niin paljon ettei mitkään perus kuulokkeet kestä hirveen kauaa.

 4. Taina
  klo 09:47

  Kiitos vinkistä. Itse etsinyt myös hyviä treenikuulokkeita jo pitkään. Nimenomaan vedenkestäviä(hien) . ? Ehkäpä sitten tällaiset. ☺️ ps. Tube päiväkirjaa tulee todellakin seurattua tulevaisuudessa. Pervorehellistä se olla pitää. ?

 5. Reettakoo
  klo 10:12

  Ois huippua saada tälläset mukaan salille ja lenkkipolulle! Ei olis piuhat tiellä niinkun tän hetkisissä kuulokkeissani… 😀

 6. Tiia
  klo 10:36

  Piuhat ovat aina tiellä liikkuessa joten tällaiset kuulokkeet olisivat niin mahtavat! Opiskelijana ei vain ole varaa tällaisia ostella joten olisi huippua nämä voittaa ja tarpeen tulisivat! 🙂

 7. Juuli
  klo 12:25

  Täysin puhelimen perus kuulokkeissa mennään. Ois varmaan aika hankkia jotku laadukkaammat, mut on melko hintavia. Tässäpä siis loisto tilaisuus.

 8. Jutta
  klo 14:49

  Bluetooth-kuulokkeet on olleet hankintalistalla jo pitkään, koska piuhojen kanssa tappeluun oon jo ihan täysin kyllästynyt, samoin kuin siihen ainiaiseen murheeseen siitä et mihin väliin sen puhelimen tunkis ettei se kastuis ihan läpimäräksi hiestä. Nää kuulokkeet ois siis aivan täydellinen ratkaisu mun ongelmiin!

 9. Tanja
  klo 16:17

  Nää kuulokkeet vaikuttaa super hyviltä varsinkin nyt näille keleille, kun vettä tulee vähän väliä. Itse tulee lenkkeiltyä jonkun verran, mutta omat kuulokkeet eivät vettä kestä, joten jos alkaa satamaan kesken lenkkiä niin ei siinä muu auta kuin juosta loppu matka ilman musiikkia. Plus pienille korvilleni nämä olisi hyvät, sillä muut eivät pysy korvissa.

 10. Nina
  klo 16:35

  Mulla on tällä hetkellä juuri sellaiset isot kuulokkeet ja toiveissa olisi langattomat nappikuulokkeet. Mun kuulokkeetkin on langattomat mutta ei kaikkeen urheiluun käy ja haluaisin myös ettei olisi niin näkyvät. Nämä vaikuttaisivat hyviltä siksi että pysyvät mukana monenlaisessa urheilussa ja ovat kuitenkin melko huomaamattomat!

 11. Kata
  klo 16:59

  Nykyiset nappikuulokkeet ei meinaa pysyä korvissa sitten millään.. Koko ajan pitää olla korjaamassa 😀 Mielelläni kokeilisin näitä 🙂

 12. Elina Partanen
  klo 17:10

  Juurikin niiden johto-inhojen takia tarvisin nämä..

 13. Heidi
  klo 17:18

  Omat kuulokkeet ois kyllä plussaa. Miekkonen valittaa aina mun treenien jälkeen, kun kuulokkeet ovat niin hikiset. Joten omat kuulokkeet tulis tarpeeseen.

 14. Tiina
  klo 17:37

  Mulla on kans ollu ongelmaa siinä, että nappikuulokkeet ei pysy korvissa. Ja bluetooth-kuulokkeet, jotka ostin, ei taas pysy päässä liikkuessa ja kaiken lisäksi ne meni rikki. Opiskelijana ei oikein raskis maksaa hirveitä summia kuulokkeista. Olis huikeeta saada nuo!

 15. Tuulia
  klo 18:53

  Yksin treenaaminen on ollut jo pitkään mun juttu ja siihen on kuulunut musiikki, joka on paras motivaattori ja treeniseura! Olisi mahtavaa saada hyvät kuulokkeet, jotka lisäisivät montivaatiota! (pysyisi korvissa paikallaan ja johto ei olisi aina tiellä)

 16. Tuulia
  klo 19:17

  Yksin treenaaminen on ollut jo pitkään mun juttu ja musiikki suuri motivaattori sekä treeniseura! Olisi mahtavaa saada uudet hyvät kuulokkeet (johto ei roikkuisi tiellä ja pysyisivät hyvin korvissa)

 17. Elina
  klo 19:35

  Tykkään juostessa ja työmatkapyöräillessä kuunnella musiikkia, mutta tällä hetkellä ongelmana on ettei napit pysy korvissa. Nämä kuulokkeet kuulostavat ratkaisulta ongelmaan 🙂 Musiikki tuo kummasti lisävirtaa treeniin!

 18. Anne
  klo 20:27

  tulisi tarpeeseen

 19. Jussi Liikkanen
  klo 22:54

  Noi ois erinomaiset säkki- ja päditreeneihin langattoman yhteyden takia. Haen musiikista lisä boostin treeniin, ni noi ois ehdottomat ??. Ton kaliberin kuulokkeet vaan maksaa sen verran, ettei oo mahista hankkia, kuin kilpailujen kautta.

 20. Ellu
  klo 00:03

  Aina langattomista haaveillu mutta jotenki se hinta tullee aina vastaan. Ois ihan unelma ??

 21. Minna
  klo 07:08

  En omista tällä hetkellä minkäänlaisia kuulokkeita, joten olisi aivan mahtavaa saada nämä itselle! Olisivat jatkossa sitten suosikki treenikaveri 🙂

 22. Miia
  klo 08:44

  Vaikuttavat kovin käteviltä! Mutta langattomuus on plussaa, ei olisi langat tiellä. Itse käyttäisin näitä ehdottomasti lenkillä ja salilla!

 23. Mirka
  klo 11:16

  Meiltä kotoa löytyy useatkin langalliset kuulokkeet ja olen jo pitkään haikaillut näiden langattomien perään!

 24. Titta tuulia
  klo 12:28

  Treenaan aktiivisesti ja olen monta vuotta etsinyt oikeanlaisia kuulokkeita, sillä mitkään ei pysy kunnolla päässä ja silloin treeni vähän keskeytyy. Myös jäätävä hikoilu varsinki spinnatessa ei noilla kuulokkeilla haittaisi! Joten just mulle oikeat on taitanut löytyä!

 25. Iiro Toivonen
  klo 14:39

  Olen aloittamassa uuden terveellisemmän elämän juoksun, pyöräilyn ja kävelyn kautta ja musiikki ollut aina lähellä sydäntä. Katsellut jo jonkin aikaan sopivia kuulokkeita uusiin harrastuksiin 🙂

 26. Krista
  klo 14:57

  Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan langattomia kuulokkeita ja sitä pysyiskö noi oikeesti korvissa. Mulla ei yleensä sellaiset korvan sisään tungettavat pysy. Lisäksi sanoit jotain handsfree puheluista..nykyiset kuulokkeet on niin huonot ettei toisesta kuulu mitään ja jos puhelin soi tai haluaa soittaa jollekin on napit revittävä irti puhelimesta että voi puhua.
  Sit ahdistavassa tilanteessa vois esittää puhuvansa jollekin ? vaikka joku saattas kattoa että sekopää juttelee itekseen. Rakastan multitaskaa . Teen aina kaikkea yhtä aikaa ja noilla onnistus todella hyvin just se.
  Ja motivaatiota takas liikkumaan sais noilla näin nilkkamurtuman jälkeen treeniin takaisin palautumiseen olis kiva.

 27. Jemppa
  klo 16:51

  Vaikuttaa siltä, että nämä vois olla juoksulenkillä passelit ja kestää menossa mukana ??.

 28. Tiia
  klo 17:44

  Mulla ei ole treeniin kuulokkeita joilla voisi kuunnella omaa lempi musiikkia. Treenaan monta kertaa viikossa ja olisi kiva jos voisi hyvistä kuulokkeista samalla kuunnella omaa lempi musiikkia.

 29. Lauram
  klo 18:34

  Mä oon just se tyyppi, jonka näkee monesti kesken juoksun tai pyöräilyn pysähtyvän korjailemaan kuulokkeita. Onnistun myös välillä rikkomaan piuhoja solmimalla ja sotkemalla niitä. Oispa ihana saada tollaset kuulokkeet, jotka ehkä pelastaisi kummaltakin ongelmalta ja monelta ärsyynyymiseltä

 30. Heidi Hämäläinen
  klo 18:34

  Miksi juuri minun pitäisi saada kyseiset kuulokkeet? Koska urheilijana olen tottunut ennen kilpailusuoritusta ja suoritusten välissä kuuntelemaan musiikkia, joka auttaa minua keskittymään, tälläset langattomat olisivat siihen tarkoitukseen juuri passelit 😉 lisäksi muutenkin omaan aktiivisen elämän tyylin, johon kuuluu monipuolista treeniä, ja tietenkin musiikki

 31. Saara
  klo 19:06

  Waau! Nämä kuulokkeet kuulostavat unelmalta. Pysyvät korvissa, ympäristön häly ei kuulu ja vedenkestävät. Käyn treenaamassa lähes joka päivä sisä-tai ulkotiloissa – satoi tai paistoi ja musiikki on aina mukana. Musiikki tuo tuplasti lisää tehoa treeniin! Edelliset kuulokkeet vetelevät viimeisiään ja uudet pitäisi hankkia, mutta valitettavasti opiskelijana ollessa tälläisistä kuulokkeista voisi vain unelmoida…

 32. Kerttu Koivuranta
  klo 21:28

  Heippa Janni! Olen sinun postauksia seurannu sieltä ja täältä ja on kyllä ollu pirun osuvia aihheita ko käyn samoja asiota läpi nyt. 😀 Painoa olen onnistunu puothaan parin vuen aikana 35kg mutta nyt menny pitemphään kaikki ihan päin pyllyä ja painoa tullu takasi 5kg vaikka olis ollu edellisiäkin vielä reilu 10kg puotettavana. No nyt on ruokavalio kunnossa ja treenitavotheet selvillä, ainoasthaan puuttuu sellanen tsemppari salille ja musikki olis enemmän ko sata jänestä!! 🙂 Kyllä tulis nuille kuulokheile kovasti käyttöä salilla ko tällä hetkellä en pysty kuunnella ollekhaan musikkia salilla ko en ossaa reenata jos puhelinta ja johtoja pittää kokoajan säätää plus jään kuitenki kännykkää räplään jos olen johdoilla siinä kiinni. 🙂

 33. Maijjuhei
  klo 21:59

  Koska minun omat tippuu koko ajan korvista enkä jaksa enää salilla kuuluvia huonoja radiokanavia! Siksi

 34. Saana
  klo 22:16

  Kuulostaa täydellisiltä kuulokkeilta ratsastukseen! Langattomuus ja Bluetooth on iha must jos haluaa samalla hevisen kanssa treenatessa jotain kuunnella. Itse käyttäisin näitä samalla kun lähettäisin valmentajalle (joka ei tällä hetkellä pääse katsomaan treenejämme ollenkaan) videokuvaa. Saisi treeneistä taas kaiken irti kun neuvot tulisivat suoraan korvaan toiseltapuolelta maapalloa. Oisivat kerrassaan loistavat!!

 35. Sofia
  klo 23:06

  Treeni kulkee parhaiten hyvän musan kanssa. Nykyisin puhelin kulkee (musalähde) juoksuvyössä entisen takin rintataskun sijaan, koska puhelinta ei voi pitää tahdistimen päällä. Vyö vaan meinaa pyöri vyötäröllä ja kuulokkeiden piuhat mukana.. niin Bluetooth kuulokkeet helpottaisivat juoksusuoritusta 🙂 ..sekä muita urheilusuorituksia 🙂

 36. Ellen Kupari
  klo 16:21

  Tarvin nuooo!! Himo ahkerana ja juoksua rakastavana mun täytyy saada noi. Musiikki motivoi mua liikkumaan ja sen takia varmaan lenkkeilenki niin paljon?? Nyt mulla on lenkillä isosiskon isot ja rumat kuulokkeet jonka toiseltapuolelta ei edes kuulu mitään. Käyttöä ja tarvetta siis on !!!! Sen vannonn!!!

 37. Niina
  klo 16:43

  koska mun korvat on niin vaikeat, niihin ei vain löydy sopivia kuulokkeita jotka pysyisi mukana lenkillä.

 38. Sarbazioone
  klo 20:28

  Mua ainaki motivoi hyvä musa urheillessa! Ite oon vasta alottanu saleilun ja langattomat kuulokkeet helpottais salilla heilumista huomattavasti. Itekki oot varmaan huomannut saman ilmiön 😉

 39. Laura
  klo 05:20

  Olen harkinnut langattomien kuulokkeiden hankkimista ja pitkään, koska langalliset ovat aina tiellä. En ole itse osannut valita hyviä, mutta nämähän ovat jo toimiviksi todettu!

 40. Sarppa
  klo 08:36

  Omistan vaan jotkut 20 e halppis kuulokkeet ja näis on just se ongelma et tippuu korvista ja äänen laatu on ihan puuroa.. Ois ihan kiva saada kunnon kuulokkeet liikuntaan!

 41. Minna Niemi
  klo 10:16

  Musiikilla on mulle suuri merkitys treenibuustin saamisessa ja ylläpitämisessä. Musa saa mut myös hymyilemään treenin lomassa 🙂 Mun ikivanhat nappikuulokkeet eivät vaan enää tuo sitä musan laatua, mitä toivoisin. Huonot napit ja jatkuva nappien asennon korjaaminen keskeyttävät treeniä harmillisesti ja jäykkä johto jää vähän väliä kiinni painoihin tai kiertyy käden ympärille. Olisi ihan huippua saada kunnon kuulokkeet ja hyvälaatuisen musan tuoma tsemppi treeniin salille sekä juoksulenkeille! 🙂

 42. Sanna
  klo 15:29

  Olisi ihan loistavat kuulokkeet salireeneihin, kun normaalisti ”nauha” on aina tiellä..

 43. Heidi
  klo 16:11

  Uudet langattomat kuulokkeet tulisivat todellakin tarpeeseen, sillä rakkaat kisuni tuhosivat aiemmat bluetooth-kuulokkeeni. Nuo kuulokkeet voisivat myös pysyä päässä sankakuulokkeita paremmin tankotanssia harrastaessa 🙂

 44. Janni
  klo 22:52

  Langalliset kuulokkeet on tosi huonot salilla ja juostessa, joten nää tulis just tapeeseen?

 45. Jari
  klo 20:09

  Monen vuoden tauon ja kesäkilojen jälkeen olis tarkoitus taas aloittaa kuntoilu. Musiikki on ainakin ennen auttanut hyvän tahdin ylläpitämisessä ja uudet kuulokkeet auttavat varmasti asiassa.

 46. Helka Soini
  klo 21:41

  Olen vasta vähän aikaa sitten aloittanut kuuntelemaan musiikkia treenatessa ja huomannut kuinka paljon se tekee treenille. Vielä jos saisi laadukkaat välineet huonolaatuisten nappikuulokkeiden tilalle niin treeni varmasti nousisi nextille levelille

 47. Emilia Peikola
  klo 22:34

  Uudet kuulokkeet ilman johtoja ois aivan superit. Tykkään käydä lenkeillä ja pyöräillä. Olen jo kauan haaveillut uusista hieman paremmista kuulokkeista, mutta näin opiskelija budjetilla on niiden hankkiminen aina vain siirtynyt kauemmaksi.

 48. Jonna Kaisanlahti
  klo 01:50

  En ole vielä löytänyt kuulokkeita joissa bassonjytke olisi kohdallaan. Urheilusuorituksiin saa ihan eri tavalla boostia kun basso raikaa ja äänentoisto on kohdillaan 🙂

 49. Miia Kuorilehto
  klo 09:25

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan; menepäs tiukoille tämä osallistumisaika 🙂
  Kuulokkeiden suhteen olen luovuttanut. Niitä isoja en halua (näytänkin kamalalta ne päässäni) ja pienet ei -todellakaan- pysy päässä. Niitä johdollisia pikkunappikuulokkeita on laatikot vääränään, langattomia en ole koskaan omistanut. Olis ihan kiva kuunnella salilla näin naisena joskus jotain muutakin kuin Radio Rockia ja muiden ähinöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad starts
Ad ends