Blondiksi roolia varten?

Terkkuja taas kerran Punkaharjulta! Me ollaan täällä purkittamassa kasaan uutta Biisonimafiaa. Mä en tajua, kuinka näiden tyyppien kanssa vaan voi olla joka kerta ihan älytömän hauskaa! Ihan hullua että painetaan kymppituntista päivää, mutta silti hyvä flow ja hauskuus säilyy koko ajan. On ollut super-siistiä päästä mukaan tähän remmiin koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Ensimmäiset BM kuvauksethan me tehtiin jo loka-marraskuussa ja siitä saakka ollaan painettu uutta matskua kasaan tasaiseen tahtiin.
 

FItness Sanni. Kuva otettu OnePlus 5 puhelimella.

 
BTS

 
Jännäää 😀

 
Tällä kertaa mä saavuin Punkaharjulle torstaina. Mun oli alunperin tarkoitus tulla jo keskiviikkona, mutta mulla olikin sitten niin millilleen vedetty aikataulu puoli kymppiin saakka illalla, että jäi lopulta Punkaharjulle köröttely seuraavaan aamuun. Keskiviikkona olin aamulla ensin tuttuun tyyliin Ylellä Aamu-tv:llä vetämässä aamutreeniä, josta suuntasin about 45min nopealla vaatteiden vaihdolla kohti Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan pressiä. Sieltä sitten kiireen vilkkaan palaveriin, kotiin pakkaamaan, autolla Kouvolaan, jossa teimme kuvaukset ja haastattelun kotiseuturakkaudesta. Tämän jälkeen kello olikin sitten jo niin paljon että ei muutakuin unille!
 
Juuri nähnyt leffan ensimmäisen kerran!

 
Olin mukana näyttelemässä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvassa viime kesänä. Päädyin elokuvaan aivan sattumalta, kun minut castattiin vuosi sitten helmikuussa mukaan. Asuin tuolloin ulkomailla ja ajattelin ensin, että tämän on aivan pakko olla piilokamera, enhän mä ole koskaan näytellyt ennen! Pitkän välimatkan takia koekuvaukset suoritettiin sähköisesti, eli kuvasin mahdollisen roolihahmoni repliikkejä videolle erilaisilla tunnetiloilla. Viimeistään sen jälkeen, kun olin painanut ”lähetä” -nappia videoille, olin vakuuttunut, että nämä pätkät tulee niin löytymään jostain piilokamerasta. 😀 Kovista aavisteluista huolimatta en kuitenkaan päätynyt piilokameraan, vaan valkokankaalle.
Tuo kokemus oli aivan huikea! En ollut koskaan ennen ajatellut, että haluaisin näytellä. Yhtäkkiä kuitenkin tämmöinen mahdollisuus heitettiin nenäni eteen ja tartuin siihen, koska rakastan haasteita! Ja onneksi tartuin, sillä tästä taisi nyt löytyä aivan uusi rakkaussuhde ja intohimo! 😀 Olin tuohon aikaan värjännyt hiukseni ombre -liukuvärjäyksellä, eli hiusteni tyvi oli todella tumma ja väri vaaleni latvoja kohti. Roolia varten minun tuli värjätä hiukset kokonaan super-blondeiksi ja hankkia näyttävä tekorusketus. 😀 Tulipahan siinä muutama purkki itseruskettavaa lotrattua sekä käytyä suihkurusketuksissa. Kuvauspäiviä elokuvaan minulla tuli kaiken kaikkiaan n. 7 pitkää päivää.
 
Kuva elokuvasta. Wedding planner Minka Rimpiläinen miehensä Ari Rimpiläisen kanssa (Peter Kanerva).

 
BTS leffan kuvauksista.

 
Jotenkin sitten vaan sattumien kautta, minuun otettiin yhteyttä Biisonimafiasta viime vuoden loppusyksystä ja pääsin mukaan näyttelemään BM -sketseihin. Ja tässä sitä nyt ollaan, suunnitellaan parhaillaan jätkien kanssa uutta ja tulevaa, jotain niin siistiä ja jännää! Hyvien tyyppien kanssa on vaan niin makee tehdä töitä, sellaisista haluaa pitää kiinni! Ja usein juuri niistä työkavereista tulee sitten ihan ystäviäkin.
 
Pääsin taas maistamaan blondiutta…

 

 

 

 

 

 
Maistuis varmaan kakullekin!

 
Mieluummin överit ku vajarit

 
Shooootinggg

 
Aurinkolasit: Police

 
Nyt meillä alkaa olla tältä erää hommat purkissa ja mun pitäisi lähteä körrööttelemään kohti Jyväskylää. Olen siellä huomenna mukana Hyundain hyväntekeväisyys -tempauksessa. Kuulin myös villiä huhua, että saattaa tämä neiti päästä Hyundain tehdaskuskin Hayden Paddonin kyytiin! 😀 Apua, niin siistiä!! Enpä ole ikinä ennen ollutkaan ralliauton kyydissä, saa nähdä paljonko kuullaan huutoa tuossa setissä, hahah!
Aurinkoista sunnuntaita!
 

 
Biisonimafian sketsit tulee ulos aina keskiviikkoisin klo 12:00.